Mindenki nyugodjon meg, baromi jók vagyunk! - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Tamás J. Bertalan

ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - Osztottunk, szoroztunk, és kijött, hogy az a Hollandiától elszenvedett legendásan csúf 8 gól nem is olyan gáz. A Függő hírügynökség & Történelemhamisító Intézet elemzése a vébé eredményeiről, és a futball jövőjéről.

 

vebematek2.png

 

Hipotézis

Észak-Korea szerint Észak Korea elég nagyot ment a vébén, a helyi állami televízió híradásai alapján konkrétan csoportelsőként jutott tovább (a valóság - ahogy mondani szokás - ezzel szemben ugye az, hogy Észak-Korea ott sem volt a vébén). Mi is meghallottuk Kerényi Imre hívószavát ("Keresd a jót!"), és megpróbáltunk addig matekozni, amíg kiderül, hogy a jelen állás szerint a magyar futball a világ élvonalába tartozik. Érvelésünk központi eleme tehát az, hogy lehetséges egy darab szenet addig-addig nézegetni, amíg végül gyémántnak kezdjük látni azt.

 

A tények, avagy mit tudunk?

 

  • Hollandia nemrég elég csúnyán elpáholta a magyar válogatottat: 8 gólt kapott bátor nemzetünk a legálisan fogyasztott kábítószerekről és piros lámpás negyedeiről ismert ország csapatától.
  • Attól a csapattól, amelyik a vébén döntetlent játszott Argentínával, a későbbi ezüstérmes csapattal.
  • Azzal az argentin csapattal, amely mindössze egy góllal kapott ki a döntőben Németországtól.
  • Attól a Németországtól, amely a  világbajnokság kétségkívül legnagyobb meglepetést okozó meccsén 7 gólt lőtt a vébé házigazdájának.

 

A vébématek megszépíti a múltat

 

Azt a bizonyos nyolc gólt a ma már vébé bronzérmes Hollandoktól kaptuk. Ez a csapat épphogy csak lecsúszott a dobogó második helyéről, hisz derekasan helytálltak Argentínával szemben, mondhatnók tehát, hogy szinte (majdhogynem) ezüstérmes csapat győzött le minket. Kétségünk ne legyen, ez a holland csapat legalább ilyen szoros eredményt érhetett volna el a németekkel játszván (megmérkőzvén), mint argentin barátaink. Minthogy a németek pedig csúnyán eltángálták a régi nagy kedvenc Brazíliát, és e német csapatnak akár e holland válogatott is méltó ellenfele lehetett volna, bátran kijelenthetjük, hogy: 1. a Neymar nélkül felálló  brazil csapattól talán mi sem kaptunk volna többet egy icipici gólocskánál, és 2: ha a brazilok ennyit kaptak a németektől (akik már majdnem a hollandok), akkor a mi eredményünk nem is olyan elkeserítő.

 

Következtetés, kitekintés

A fentiekből világosan látható, hogy igenis van értelme futballra költeni, akadémiákat támogatni és stadionokat építeni, hisz minden esélyünk megvan rá, hogy egyszer majd nem a leendő bronzérmes, hanem egyenesen a világbajnok ver agyon minket, nem nagyon. Talán.

 

u.i.: Gyuri! A számlát postáztuk, majd utaljál!

 

***

 

Kapcsolódó

 

Miért hülyeség a foci?

 

Minden, amit a 6:3-ról tudni érdemes

 

 


5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr16506951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sokat ugyan nem számít, de 8:1-re kaptunk ki a hollandoktól, nem 8:0-ra.
ölég uncsi a ballibák gágogása, közismert tény, h a mgyar lányok a lexebbek, a magyar konyha a legvilághírűbb és a magyar foci.. az is jó.
még több stadiont, h még jobbak legyünk!
@Emmanuel Goldstein: Így van. És ha ezeket a tényeket valami idegenszívű kétségbe akarja vonni, akkor még a Kotmányba, elnézést Alaptörvénybe is beleírjuk. Részkessen mindenki, aki Brüsszel.
@Pocakos focista:
Az Alaptörvénybe kell rögzíteni, hogy Magyarország a mindenkori futball világbajnok.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |