Új gasztronómiai csoda született: a kenyeres kenyér - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Tamás J. Bertalan

UTOLSÓ VACSORA - Már jó ideje sugározza a tévé, nekünk mégsem sikerült megfejtenünk, mit is akar a Vénusz natúr margarin reklámja. Eszerint a termék (azaz a margarin) épp olyan illatú, mint a frissensült kenyér. De miért is akarna valaki kenyérillatú/ízű dolgot kenni a kenyerére? Kipróbáltuk a kenyér feltétet, fotó és elemzés a videó után!



A sztori dióhéjban: adva van egy pék, akinek az a szpesöl szkillje, hogy illatról meg tudja különböztetni a különböző pékárukat. Kollégái úgy döntenek, megviccelik, és bekötik a szemét, hogy vaktesztekkel bizonyítson. Miután sikeresen felismert pár bucit, az orra alá dugják a Vénusz natúr margarint, amit ő "finom ropogós héjnak" vél, majd meglepve tapasztalja, hogy átejtették. Aztán jön a szlogen, hogy "a frissen sült kenyér" illata. Namármost, aminek érezzük az illatát, annak el tudjuk képzelni az ízét is. Ez alapján a Vénusz natúr margarinnak kenyér íze van. Magyarul ha ezt kenjük a kenyerünkre, az olyan, mintha kenyeret kennénk rá. Ami nem hangzik túl jól. Meg nem is tűnik annak, konkrétan ilyen:


kenyeres (2 of 3).jpg


Tálalási javaslat.


Szóval kipróbáltuk milyen kenyeret tenni a kenyérre, így meggyalázva a több, mint két és fél évszázados szendvicskultúrát.


kenyeres (1 of 3).jpg


Röviden: nem jó.


kenyeres (3 of 3).jpg


Bővebben: nagyon nem jó.


A cucc egyetlen pozitívuma, hogy másnaposság esetén felszívja a sok felesleges gyomorsavat. Piálás mellé is ideális, anélkül meg szinte lehetetlen elfogyasztani, mert olyan száraz, mintha egy marék fűrészport próbálnánk lenyelni. Szóval a kenyér mellé minimum egy pohár víz dukál, de ínyencek egy jó pohár olaszrizlinget is bonthatnak mellé. Mivel sok benne a szénhidrát, ezért diétához mégsem ajánljuk, csak igazi haspókoknak való táplálék ez.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr575522045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akkor most probaljatok ki a margarint margarinnal is, lehet, hogy abbol meg szendvics lessz.
Részemről már a vajízű margarinnál leakadtam, de talán a margarinreklámok netovábbja ez.
Nem hiszem, hogy valaha is megkóstolnám, de a kérdés felmerült bennem is. Natúr margarin mitől kenyér illatú? Nem natúr, hanem illatosított? Mivanmivan? Hülye ötletnek viszont jó!
a proletárszendvics kifejezést még nem hallottátok?
(mifelénk: két szelet kenyér közé egy harmadik.)
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |