UTOLSÓ VACSORA - Már jó ideje sugározza a tévé, nekünk mégsem sikerült megfejtenünk, mit is akar a Vénusz natúr margarin reklámja. Eszerint a termék (azaz a margarin) épp olyan illatú, mint a frissensült kenyér. De miért is akarna valaki kenyérillatú/ízű dolgot kenni a kenyerére? Kipróbáltuk a kenyér feltétet, fotó és elemzés a videó után!
A sztori dióhéjban: adva van egy pék, akinek az a szpesöl szkillje, hogy illatról meg tudja különböztetni a különböző pékárukat. Kollégái úgy döntenek, megviccelik, és bekötik a szemét, hogy vaktesztekkel bizonyítson. Miután sikeresen felismert pár bucit, az orra alá dugják a Vénusz natúr margarint, amit ő "finom ropogós héjnak" vél, majd meglepve tapasztalja, hogy átejtették. Aztán jön a szlogen, hogy "a frissen sült kenyér" illata. Namármost, aminek érezzük az illatát, annak el tudjuk képzelni az ízét is. Ez alapján a Vénusz natúr margarinnak kenyér íze van. Magyarul ha ezt kenjük a kenyerünkre, az olyan, mintha kenyeret kennénk rá. Ami nem hangzik túl jól. Meg nem is tűnik annak, konkrétan ilyen:
Tálalási javaslat.
Szóval kipróbáltuk milyen kenyeret tenni a kenyérre, így meggyalázva a több, mint két és fél évszázados szendvicskultúrát.
Röviden: nem jó.
Bővebben: nagyon nem jó.
A cucc egyetlen pozitívuma, hogy másnaposság esetén felszívja a sok felesleges gyomorsavat. Piálás mellé is ideális, anélkül meg szinte lehetetlen elfogyasztani, mert olyan száraz, mintha egy marék fűrészport próbálnánk lenyelni. Szóval a kenyér mellé minimum egy pohár víz dukál, de ínyencek egy jó pohár olaszrizlinget is bonthatnak mellé. Mivel sok benne a szénhidrát, ezért diétához mégsem ajánljuk, csak igazi haspókoknak való táplálék ez.