Hőségtől megvadult vérteve fejezte le a gazdáját Indiában - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

angry-camel-face.jpg

 

A tevéről általában az jut az ember eszébe, hogy milyen mókásan néz ki a púpjaival, hogy köp és persze nagyon jól bírja a sivatagban.

 

Azt már kevesebben tudják, hogy a megvadult teve őrülten veszélyes tud lenni, és bármennyire is bírja ez az állat a hőséget, ha hosszú órákra a tűző napon hagyják megkötözve, akkor megvadul, és lehetetlen leállítani.

 

Pontosan ez történt Indiában: egy fickó annyira belefeledkezett abba, hogy vendégei vannak, hogy kint felejtette a tevéjét a délutáni hőségben, méghozzá megkötözve. Mire észbe kapott, az állat teljesen begőzölt, a férfi pedig elkövette azt a hibát, hogy odament hozzá, hogy eloldozza: a teve gyakorlatilag leharapta a fejét. Pontosabban előbb megharapta a nyakát, és feldobta a levegőbe, majd a már mozdulatlan testet hosszan rágcsálta. 

 

A vérengző patást 25 ember próbálta ezután lenyugtatni, 6 órájukba telt, mire sikerült.

 

 

Tanulság: ne baszakodj a tevével! 

 

via India Times

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr98770250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |