Nyilvános nemi erőszakot próbál erotikus sztoriként eladni a Pistike viccmagazin - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Tamás J. Bertalan

kaland.jpg

 

Elöljáróban annyit, hogy általában utálom, ha valaki idézőjelekkel próbálja kifejezni az iróniát, de most kivételt teszek. Merthogy a Pistike "viccmagazin" kábé annyira vicces, mint egy vesekő, azzal a különbséggel, hogy egy vesekő akár még lehet is jó sztori utólag, de a Pistike tartalmára sosem fogunk úgy emlékezni, hogy közben őszintén nevetünk. Ezt most nem szeretném igényesen megérvelni, két okból sem:

  • nem ér annyit és
  • sokkal könnyebb, ha iderakok inkább egy képet, amitől világos lesz, mi ez a magazin, és milyen tartalmat kínál:

 
no.jpg

Ha-ha-ha... Bazdmeg!

 

Van egy harmadik okom is: hogy nem erről akartam írni, hanem arról, hogy miért folyt ki a szemem, amikor kézbe vettem ennek a csodálatos lapnak a legutóbbi számát.

 

Hogy miért vettem egyáltalán kézbe?

 

Az történt, hogy a haverokkal nekivágtunk egy hosszú hétvégének Prágában, és az odavezető útra kiváló szórakozásnak ígérkezett, hogy megvesszük a legszarabb magazinokat, és felolvasunk belőlük, hogy röhögjünk. Ufó magazin, Zsaru és Pistike - ez volt a szortiment. Minden rendben is ment, igazi gyöngyszemekkel volt tele mindegyik. Mutatom:

 

img_5933.JPG

 

img_20180309_081913.jpg

Először azt hittük, hogy a Zsaru magazin képaláírásainál nincsen jobb...

 

img_20180309_082117.jpg

...aztán felütöttük az Ufó Magazint, és minden megváltozott. Igen, ez itt azt állítja, hogy van egy kilenclyukú híd a Marson!

 

img_20180309_082220.jpg

Rémpofa! Ismétlem: rémpofa!

 

img_20180309_082036.jpg

Nem csak kilenclyukú híd, de majmok is vannak a Marson, tudtuk meg az Ufó Magazinból!

 

img_5888.JPG

 

img_5893.JPG

Az Ufó magazin legalább önreflexív, ebből a bekezdésből például kiderül, hogy a cikkben leírt történetnek semmi értelme!

 

img_5950.JPG

És ha már ufók: itt egy remek poén a Pistike Magazinból.

 

Aztán felfedeztük, hogy a Pistike nem egyszerűen a szar viccek, az olcsó szexizmus és a netről kukázott képek bibliája, de vannak benne ún. erotikus történetek is, ismeretlen céllal, ugyanis ennél bármelyik 17 éves jobb pornográf kontentet talál két kattintással. Már az első sztori is elég durva volt, arról szólt ugyanis, hogy a szereplők egy halotti virrasztáson szexelnek. Aztán elolvastam a másodikat:

 

ez konkrétan egy egyes szám első személyű vallomás egy nőtől, aki nyilvános nemi erőszak áldozata lett egy tömött buszon.

 

 img_20180312_210825-01.jpeg

 

 A szövegről süt, hogy olyan fickó írta, akivel az életben nem állt még szóba nő, cserébe viszont írni sem tanult meg soha, mert ha a téma önmagában nem lenne elég borzalmas, ott van hozzá ez az általános iskolás szinten mozgó fogalmazás. De tényleg, mik ezek a mondatok? Mi ez a sztori? Tényleg az van eladva erotikus történetként, hogy egy nőt az akarata ellenére taperáltak a buszon idegenek, és ő ezt élvezte?

 

Tényleg, bazdmeg? 

 

Mutatom, hogyan kell ezt csinálni!

 

Tanulság ezúttal nem lesz. Mondjuk ehhez nem is nagyon lehet mit hozzáfűzni. Kibaszott szomorú...

 

 

Általában hülye híreket posztolunk, néha meg nem!

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5013736450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem szabad ezeket megvenni. Még viccből sem.
Gratulalok tamogattadaz irokat, szerkesztot, tulajdonost.
Bírom ezt az álfelháborodást. Alja ponyvabulvár hulladékot veszel, és meg vagy botránkozva, hogy ezek a színvonal alatt vannak. Plusz kiteszel egy nemi erőszakos clickbait képet, a bevétel kedvéért. Ha ennyire felkavarják a lelkivilágodat ezek az ártatlan viccek, nem is tudom mit érezhetsz ha felnézel mondjuk egy hiddenlolra. Keress valami safe place-t. Vagy tüntizz.

- Mi az, két szó, és bevételgeneráló bulvárblogger erőlködés szaga van?
- :)
Számomra a gelelősség és az etika fontos dolgok. Lehet itt takarózni azzal minek vetted meg, de sokan megveszik és mivel le van írva egy nyomtatott sajtóban még alapnak is veszik.
Fogadjuk ek vannak akik nem annyira műveltek, akiknek ez simán készpénz. Hiába ír valaki szemetet, van egy hatát amit nem szabad túllépni. Az UFO magazin nagyjból lefedi a valóság egy másik mátrixát. De egy erotikus történetben már nem kellene se erotkusnak se viccnek bemutatni olyat ami biztosan nem jó az egyik félnek.
@erkölcsi hulla: 1. Nyilvan nem lepődtem meg, pontosan tudtam, hogy szar viccek lesznek benne, és mivel a szar viccek nem ártanak senkinek, ezért azzal nem is lenne bajom. Az összes idézett részleten jót röhögtem, a marsi majmoktól a Zsaru magazin elképesztően modoros, szar fogalmazásain át. 2. Kurvára nincs egy darab clickbait kép sem a cikkben, ami van, az a magazinból van kifotózva. Nem tudom, volt-e címlapkép az Indexen (most nincs), de előfordul, hogy nem a cikkből vett képpel illusztrálnak, ahhoz viszont nincs közöm. Ahogy bevételem sincs ebből a cikkből, de mondjuk ha lenne, nyilván olyan képet választanék, amire rákattintasz. Mondjuk ezek szerint anélkül is sikerült. 3. Ez nem egy ártatlan vicc (nem a "két betű, és értelmetlen" kezdetű vicc a cikk témája, ha esetleg nem tűnt volna fel), hanem egy erotikusnak szánt sztori, ami azt állítja, hogy akarata ellenére tapizni nőket a buszon tök rendben van. Bocs, de kurvára nem kell safe space-ért rimánkodó erkölcscsősznek lenni ahhoz, hogy lássa az ember, hogy ez gecimód undorító. 4. Azon háborodok fel, amin akarok, ahogy abban is hiszek, hogy neked is jár ugyanez a jog.
@Intimitás Gourmet: Azt írta, hogy jó volt. Te ezt nem írhatod felül. Szar ügy, de ez van.
Tizenegyezer vessző? Az kicsit erős indítás lenne az erotika tárgykörében! :)
@TCrown: Ja persze. Képzeljük el, hogy valaki rólad írja azt, hogy szimplán egy faszfej vagy. Az írta, te nem írhatod felül.
Ugyan kinek volt jó, egy fantáziában amit egy férfi írt? Szánalmas.
@TCrown:
Ezek szerint te sem láttál még nőt közelről, meg tömött buszt sem!

Olyan szoros tömegben, hogy a csaj nem tudott megfodulni sem, a háta mögött (!!) álló személy úgy kezdte, hogy a “csiklóját kényeztette”, majd “félre húzta a tangáját”, stb.
Honnan hová, könyörgöm? És előtte hogy jutott a csiklóhoz, “kezdetnek”?

Mekkora marhaság ez a duma, ha már a szituációtól el is tekintenénk, atyaég..!
Harminc+X évvel ezelőtt volt a bulvárújság-írás első fecskéjeként a. Kacsa Magazin. Na ebben jelentek meg hasonló írások, valami “Hogyan vesztettem el...” vagy hasonló címen. Ezekben férfiak, nők “írták le első élményeiket”. Utólag kiderült, hogy egy pasi írta az összeset. Úgy érzem reaktíválta magát...
na most majd jó sokan megveszik ezeket a magazinokat, akik ezen felbátorodva még több baromságot irkálnak majd
A múltkor láttam egy filmet amiben egy faszi agyonvert egy másikat. Hát be kéne az ilyen mocskot tiltani mert "Fogadjuk ek vannak akik nem annyira műveltek, akiknek ez simán készpénz. Hiába ír valaki szemetet, van egy hatát amit nem szabad túllépni."
@Tamás J. Bertalan: "Bocs, de kurvára nem kell safe space-ért rimánkodó erkölcscsősznek lenni ahhoz"

de
Nem tudom eldönteni, hogy a fenti cikkek voltak-e szarabbak, vagy a post. Na jó, szerintem az utóbbi.
Pesti Kornél · Budapest, Hungary: nekem is felállt! :-)
@Tamás J. Bertalan:

"hanem egy erotikusnak szánt sztori, ami azt állítja, hogy akarata ellenére tapizni nőket a buszon tök rendben van. "

1. ilyet nem állít az általad fényképezett legalja-pornómeseszeűség, amit sajnos végigolvastam, és ha már itt tartunk,

"A szövegről süt, hogy olyan fickó írta, akivel az életben nem állt még szóba nő," ...(blablabla 4 mondatos trigger)....

2. nem tudhatod, férfi vagy nő írta-e, de ennek ellenére, jó feminista manginaként azonnal elkezded szidni a gonosz férfi nemet, mint elnyomó és erőszakos férfiak összességét, ezzel magadnak mondasz ellent, mert ha TÉNYLEG feminista vagy és egyenlőség párti (hahaha feminista=/=egyenlőség), akkor még egy ilyen szirszar írásról sem állítod hogy férfi írta, ha nincs alapod rá. És ha már itt tartunk, és ez a legerősebb érvem, :

A nők az ilyen szarokra gerjednek, ezt támasztja alá a szürke 50 árnyalata iszonyatos nagy sikere a nők körében, holott ott aztán tényleg tárgyisította, meglázta a faszi a nőt. És imádták. Tovább megyek, ha felmész valami gagyi magyar pornóoldalra, tele lesz ugyanilyen történetekkel, mert KERESLET van rá, és egyértelműen nem a férfiak részéről, mert a férfiak vizuális ingerekre gerjednek. Ja és a poént mondom akkor: az író egy NŐ. Vagy keress rá a JR Ward könyveire, legalja pornó az egész, és a nők imádják, legálisan szégyenérzet nélkül van toplistkon molyon is. Legális pornó nőknek. Találd ki ki az író.

" Bocs, de kurvára nem kell safe space-ért rimánkodó erkölcscsősznek lenni ahhoz, hogy lássa az ember, hogy ez gecimód undorító"

Olvass bele nyugodtan egy ilyen könyve, aztán undorítózzál...mert az, ezt aláírom neked...ja, de hogy nők írták, és veszik mint a cukrot...ja hát akkor ez mégsem férfielnyomás, mi? Akkor kussoljunk is azonnal, ez így rendben van :D

Szóval várom a további érveidet, a nőelnyomó férfiakról. Üdv.
@erkölcsi hulla: figyi, már majdnem nekiálltam elmagyarázni, hogy mit gondolok arról, ahogy kétségbeesetten próbálsz kapaszkodni egy félmondatba, hogy direkt kiforgathasd, de aztán végigolvastam, amit írtál, és rájöttem, hogy nekem veled kurvára nem kell vitatkoznom, úgyhogy további kellemes életet!
@közép dunántúli régió: @Intimitás Gourmet:
Elég szánalmas az első viszontválasztban máris személyeskedni. Ha ez a fő fegyver, akkor nagy a baj.
Azt nem veszitek észre, hogy rossz dolgot vitattok, ugyanis két eset lehetséges:

1. Ez egy igaz történet. Ebben az esetben nem ti fogjátok megmondani mit érzett az illető és mit nem.

2. Ez egy kitalált történet. Ebben az esetben pedig az író egy olyan nőt talált ki, aki ezt élvezi, és kész. Azt vitatni, hogy a kitalált valaki mit érzett az olyan, mit Tolkien arcába kiabálni, hogy "Elfek márpedig NINCSENEK!".

A történet egyébként nem nemi erőszakot mutat be, hanem egy furcsa és merőben valószínűtlen szexuális kaland csakugyan bűnrossz leírása.
Tisztelettel ajánlom még Umberto Eco: Hat séta a fikció erdejében című könyvét a történetek értelmezéséhez, valamit a "Több dolgok vannak földön és égen, Horatio, mintsem bölcselmetek álmodni képes" idézetet a világ szemléléséhez.
@Tamás J. Bertalan: Igen, ez a válasz általában az észérvekre :) További tartalmas negálást !
Mar nem azert, de ha valaki az en falatnyi tangamhoz kozeledne, olyan gyomrost kapna a masikkal egyutt, aki konyekre esik, hogy lehany ijedteben.
Eleg atlagos eset, velem tobbszor is megesett mar.
Tobb ilyen tortenet kene, es akkor az emberek atszoknanak a sokkal kornyezetbaratabb tomegkozlekedesre.
@Intimitás Gourmet: "De egy erotikus történetben már nem kellene se erotikusnak se viccnek bemutatni olyat ami biztosan nem jó az egyik félnek"

Ez egy fikció, teljesen kitalált sztori. Amiben a nő mellesleg élvezte azt, hogy a kitalált buszon a kitalált idegen alányúlt és megujjazta.

Michelle Wild se őszintén, élvezetből harapdálta a levegőt a 90-es évek pornófilmjeiben egy szügyhámba bújtatott pasin lovagolva. Meg Bruce Willis se valóban lőtt agyon egy csomó terroristát a Die Hard-ban.
Ilyen ez az emberi fantázia.

Buszon és vonaton én is dugtam már és részesültem orálban is egyetemista koromban az aktuális barátnőimtől. Hűbazmeg, akkor engem ott megerőszakolt a szájával Anita? És nyilván el se élvezhettem valójában, hisz elképzelhetetlen, hogy valaki egy buszon vagy vonaton kielégüljön.

Azon lepődöm csak meg, hogy még léteznek ilyen papíralapú bulvárlapok, rétegújságok, magazinok. Ezeket írják, szerkesztik, nyomtatják, terjesztik. És vannak, akik még veszik is őket.
Interneten ingyen elérhető akámilyen pornó, fikció, film, humor.
@erkölcsi hulla: "A nők az ilyen szarokra gerjednek, ezt támasztja alá a szürke 50 árnyalata iszonyatos nagy sikere a nők körében"

Ott a pont. A nők imadják az ilyen sztorikat. Azt nem tudom, hogy ezt a buszon ujjazós sztorit nő vagy férfi írta, de hogy főleg a nők izgulnak erre az fix. Egy férfi rákeres egy japán buszon zaklatós ingyen pornóra és arra kiveri. Egy nő meg elolvassa a nagyipornót, a szürke ötven árnyalatát és arra nedvesedik egy hétig. A Júlia, Romana, Tiffany füzeteket is falták a nők a 90-es években, férfi olyat nem olvas, egy férfi megvette az ÖKM-et és arra kiverte, a béna (németből fordított) szöveget el se olvasta.

Ismerős Fabio az olasz csődör (modell)? Az összes szar romantikus, erotikus regény borítóján ő ölelgette a félig letépett ruhájú nőket egy időben. Legalábbis angol nyelvterületen.

www.fabioifc.com/page4.html

A nők erre vágynak, hogy egy erőskarú férfi alájuk nyúljon és megcsinálja őket kérdések és finomkodás nélkül. Persze a többségnek nem jut Fabio, úgyhogy az átlag magyar nő a mosógépszerelőre, kőművesre vagy más melósruhás srácokra nedvesedik.
Ha megfogjak a segged a buszon, az még nem nemi eroszak, “csak” szexuális zaklatás.

Tudod, mint ahogy egy pofon se halálra verés, tehát nem hivhatod gyilkosságnak.

Amugy csodalkozol, hogy egy szar ujsagban szar tortenetek vannak?
@szekkszuáliszaklató:
"Eleg atlagos eset, velem tobbszor is megesett mar."

Megpináztak a buszon, és élvezted? :D
Kedvenc részem az utolsó "cikkből", egyből a legelső mondatok között van:
"Csak reménykedni tudtam, hogy nem lesznek sokan ezúttal sem a távolsági járaton. Sokan álltak a buszmegállóban, sejtettem, hogy sokan leszünk ma a buszon."
Hát ez mi??!! Könyörgöm! Ezt ki írta :D
Tényleg mint valami kisiskolás aki még csak tanul fogalmazni.
gyájj bazzeg, ne offoljátok már szét az egész cikket. Mondjuk a szerző is kicsit távolról indult, túl sok a körítés, kevéssé jön át a lényeg.
A lényeg: a szerző kifogásolja, hogy egy viccújságban (VICCÚJSÁGBAN) megjelenhet egy "megerőszakolós" erotikus fantázia. A kommentelők tekintélyes része meg az orra alá dörgöli, hogy komoly példányszámban eladott könyvek épülnek ugyanerre a témára. Amíg fantázia, addig kussolás legyen a magukat jogvédőknek nevezők jelszava. Ugyanis ebbe a cikkbe nem kell többet belelátni, mint ami. Nem ettől fog bárki bárkit molesztálni a buszon.
"és ha igen??"
Akkor a többitől is. Azoktól a könyvektől is, amik CSAK erről szólnak.

"KÍVÁNJUK A SAJTÓ SZABADSÁGÁT, A CENZÚRA ELTÖRLÉSÉT"? egy frászt. Harcos jogvédőként cenzúrát kívánunk, és erkölcsrendészetet. Minimum főbelövést annak, aki ilyet ír. Kettőt.
Szegény kurt úrfi, ez nem neki való sztori, elmúlt tíz éves az áldozat
@erkölcsi hulla: termeszetesen ugy ertetem, hogy meg ujjaztam csajokat, akik elelveztek, es utanna konyorogtek, hogy ismeteljuk.
Ez valami Habony érdekeltségű lap talán?
"megérvelni"

WTF?!

Ezzel már nyugodtan elmehetsz bármelyik kiadványba "írónak".
A Zsaru magazint kár egy kalap alá venni ezekkel a szemetekkel, kicsit avíttos, kicsit bulváros, de épkézláb, szakmai alapú lap.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |