ORBÁN! ORBÁN! ORBÁN! ORBÁN! ORBÁN! ORBÁN! ORBÁN! ORBÁN! - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Tamás J. Bertalan

ENTERTAINMENT WEAKLY - Tegnap elég nagyot ment az Orbán adóztatási szokásait boncolgató cikkünk, ezért úgy döntöttünk, mostantól minden létező téma kapcsán inkább róla fogunk beszélni. Nem is értjük, hogy a vezető hírportálok miért nem Orbánról írják az összes cikket! A ma délutáni címlapok alapján megmutatjuk, milyen szép is lenne a világ, ha mindig minden a miniszterelnökről szólna!

orbanlevelvegtelen.png

 

Index

orban2.png

 

Origo

orban4.png

 

444

orban3.jpg


komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr286864211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Húú, az a rácsos kép mennyire király!
Mindig elmosolyodok rajta.
A legalsón a cicis hirdetések helyén miért nincs legalább 1 orbán??? Azt hittem a teljességre törekednek itt és lám-lám, rögtön egy ilyen durva hiba!?
á, a címek között van szimplán zseniális is. :D:D
Azt hittem, hogy betesztek egy random Index blogajánlót.Oda lehetetlen Orbánozás nélkül kikerülni.
És ez az oldal beszél a magyar sajtó elnyomásáról? Ennyi sületlen, kifejezetten a rosszindulatúságot preferáló, kizárólag negatív megjelenítést célzó gyűjteményt ritkán látni, bár a baloldal úgy tűnik kifogyhatatlan, ha a sárdobálásról és saját érdekeiről van szó. Ez az oldal is olyan, mint a heti hetes, a jobb oldal szidására és ellene való uszításra teszi fel az életét. De aki csak ilyen olcsó fogásokkal tud nézettséget, olvasottságot szerezni az meg is érdemli a közönségét :)
Az a vicc, hogy Szegeden az ingyenes városi újság pont ilyen csak épp Botkával
@Janos432: Szerinted egyáltalán nem voltak benne vicces dolgok? :)
@Janos432: Már bocs, de hol beszéltünk mi a magyar sajtó elnyomásáról? Linket kérek!
@Che Tamás: Oly hangosan félti a bal és liberális oldal a magyar sajtószabadságot, hogy már a tengeren túlra is áthallatszik és már az amerikaiak is azon rettegnek, hogy hogyan lehet itt egyáltalán élni :) az EU-ról és a kihagyhatatlan Tavares-ről nem is beszélve.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |