Szimpátiaszavazás 2014 - Lássuk, ki nyerné a választást, ha pofára kellene osztályozni! - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Tamás J. Bertalan

ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - Utálod a Fideszeseket? Hánynod kell, ha MSZP tagot látsz? Röhögni támad kedved az LMP-től?  De mi van, ha olyan politikussal találkozol, akiről nem tudod, melyik párthoz tartozik? Teszteld le, hogy melyik párt volna nálad a nyerő, ha előismeretek nélkül, arc alapján kellene szavazni!

szimpatikus.gif

 

Ha vidéki vagy...

...akkor jó eséllyel nem találkoztál olyan sokszor az alábbi kvízben szereplő személyek arcával, mint fővárosi polgártársaid. Így aztán valószínűleg nem is tudod róluk, hogy melyik párt színeiben indultak valamelyik budapesti kerületben. Viszont azt el tudod dönteni ennyiből, hogy első ránézésre szimpatikus-e az illető, vagy sem. Most megtudhatod, hogy felismered-e a saját pártszimpátiádba illő személyeket, vagy titokban vonzódsz-e valamelyik párt képviselőihez!

 

 

 

Ha budapesti vagy...

akkor jó eséllyel fogalmad sincs például arról, ki indul a polgármesterségért mondjuk Furkótelepen, úgyhogy feltehetően nem tudod, hogy az alábbi teszt szereplői melyik párt színeiben indultak. Viszont azt el tudod dönteni ennyiből, hogy első ránézésre szimpatikus-e az illető, vagy sem. Most megtudhatod, hogy felismered-e a saját pártszimpátiádba illő személyeket, vagy titokban vonzódsz-e valamely másik párt képviselőihez!

 

 

Nem hiszed el az eredményt?

Akkor tessék, teszteld le, hogy ránézésre meg tudod-e mondani a fenti arcokról, hogy melyik párt színeiben indulnak.

 

Vidékieknek itt a vakteszt!

Budapestiek pedig velük próbálkozzanak!

 


3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr66784417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nálam Hassay Zsófia, ez evidens.
Mindkettőt kitöltöttem:
Jobbik, LMP
mindegyikre nemet nyomtam, akkor hogy jött ki a fidesz?
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |