Dajcstomi: "Ne bántsátok szerencsétlen stadionokat!" - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

PRINTSCREEN - Nem nagyon tudunk mit hozzátenni a magyar Twitter urának (vagy a Twitter magyar urának?) a magyar válogatott Hollandiától elszenvedett 8-1-es vereségére adott reakciójához, mert úgy tökéletes, ahogy van:


DEUTSCHFOCI.png

 


 

Nem tudjuk eldönteni, hogy ez most csak sima trollkodás (nem lennénk meglepve), vagy Deutsch tényleg nem érti, hogy bár a stadion, mint élettelen épület tényleg nem tehet semmiről, de milliárdokat ölni abba, hogy minél több emlékműve legyen egy halott sportágnak, miért nettó hülyeség, és pénzkidobás.

 

40 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr35565088

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Lesz-e futball huliganizmus nélkül? 2013.10.13. 14:15:50

Állítólag folyamatosan fejlődik a futballunk - jóllehet én egyelőre ezt nem érzékelem. Épülnek az új stadionok, amit a szurkolók nyilvánvalóan nagy örömmel fogadnak, de sokak mindezt értelmetlen, sőt egyenesen pazarló beruházásnak vélik. A szakértők sz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ezt hivjak demagogianak!!!
beveszik a kozbeszedbe es valaki aki tovabbtwitteli nem az elso legordasabb hazugsagat emeli ki, hanem a masodik lükeségét, ergo mar maga a poszt tolo is elhiszi, hogy Magyarorszag jobban teljesit...
a stadionépítést úgy hívják, hogy befektetés. egy vállalkozó, ha nem megy egy üzletág, dönthet úgy is, hogy megszünteti, de dönthet úgy is, hogy átszervezi és belefektet erőforrást, hogy felpörgesse. a stadionépítésből, infrastruktúra fejlesztésből nem jövőre lesz jó foci, hanem hét generáció múlva. az persze más kérdés, hogy a./ tényleg jó üzletágba fektetünk-e, és b./ hatékonyan költjük-e el a pénzt...
Magyarország jobban teljesít!
Mert
Hollandia : Magyarország csak 8:1 és nem 10 !!

Ez a rohadt Gyurcsány-Mesterházy-Bajnai az oka ennek is a Selmeczi rusnya szerint.

Gyerünk fideszes CÖF-ös birkamenet, riadó. Megsértették hazánkat a sunyi, imperialista nyugatiak!
Utcára bégetni, hisz nem lehet, hogy egy szerethető válogatottal így szórakozzanak! Pedig ezekre lehetne építeni szokták mondogatni.
Hívjatok be lengyel, román, azeri, eszkimó, holland vendégbégetőket jó pénzért, mert a nemzeti "szellentő honvédők" ezt nem tűrhetik.
A kőrözött MOL vezér Hernádit, Orbán szotyolatársát is védjétek meg, bújtassátok, nehogy már...ez a büdös nyugat ...

Még egy stadiont Fecsútra, de a másik oldalra, mert ....

Orbán banda ne kísérletezgess tovább rajtunk, takarodj!
"Magyarország jobban teljesít. Kivéve a futballban! "

...meg a gazdaságban
meg az oktatásban
meg az egészségügyben
meg az életszínvonalban
meg a diplomáciában
meg a bűnüldözésben
meg a............
Co..Co..Cocaine....mikor veszik elo a maszoposok a rolad keszult videot szerinted tomika?
Csak a rosszindulatúak állítják, hogy 8:1 volt, miközben az eredmény 7:2
k
No, a futballt nagyon nem szeretem. Soha nem is volt érdekes. A stadionok építése és a mostani 8-1 között viszont mi az összefüggés? Az, hogy válságban a sportág, mutatják az eredmények. Baj van. A válasz erre a sok elvakult FIDESZ ellenesnek az lenne, hogy álljunk le a stadionok építésével. Ez pont olyan, mintha kiderülne, hogy az ország 9O% analfabéta és egy ilyen műveletlen országba ne építsünk iskolákat. Egyetemről meg szó se legyen. Logikus, nem?
Csak tudnám,hogy mennyire kellene még kikapni a megvilágosodáshoz: ezt a sztorit nem kell erőltetni! Van puszta, szürkemarha, jó pálinka, gulasch, hát foci az speciel nincsen, vagy max sörmeccs szintjén. Nem olyan nagy dráma ez, csak már ideje lenne elhinni végre, oszt ennyi. :-)
@grani:

Ha azokon a fránya stadionokon múlna a magyarok mennybemenetele, akkor nem hőbörögne az egyszeri magyar, de a problémát inkább onnan nézzük meg, hogy tényleg kell nekünk focinemzetet játszani? Az Aranycsapat sajnálatos öröksége, hogy a mindenkori kormány imádná ha ez boldogítaná a népet, és erőn felül megy a támogatás a falábú srácoknak, feleslegesen. Külön pikáns, hogy szurkolói sincsenek a sztorinak, mintha színházakat építenénk a nem létező közönségnek, hogy majd jobban játszanak a színészek. :-)
@Vicca Verza: Hát ha rajtam múlna, a focit én is mellőzném. Viszont ha én lennék az ország miniszterelnöke, akkor lenne jó sok lovarda, birkózó terem és uszoda, merthogy nekem meg ezek a sportok a heppjeim :)
A foci ma már biznisz. Nagy pénzek vannak benne. MO-ban azért nem megy a foci, mert nincs elég pénz benne.
Európában a foci az presztízskérdés. Olyan, mint a gladiátor játékok, a fogathajtás, a lovagi torna stb. voltak régebben.
Az ember már olyan, hogy lehet, hogy nem reggelizik, lehet, hogy tele van devizaadóssággal, de presztízsből van valamilyen menő autója, nagyobb lakása és plazma TV-je. Sőt, még nyaralni is elmegy valami egzotikus helyre, hogy meg legyen a presztízs. Pedig az ezekre a hülyeségekre költött pénzekből is mennyi lélegeztető gépet lehetett volna venni és mennyi ingyen-ebédet osztani az éhezőknek!!! De nem, kell az a hat szoba, akkor is ha egy gyerek van, költsünk. :) Ez már egy ilyen ország :(
@grani: " Ez pont olyan, mintha kiderülne, hogy az ország 9O% analfabéta és egy ilyen műveletlen országba ne építsünk iskolákat."

Nagyon rossz a hasonlatod, igaz, én még nem találkoztam olyan orbánistával, aki jó hasonlatokat tudott volna produkálni. Az oktatás pénzelése állami feladat, nem csak nálunk. A futball pénzelése pedig nem, sehol (csak a bolsevik államokban). Ha nem értetted, olvasd el újra.

"MO-ban azért nem megy a foci, mert nincs elég pénz benne."

Ezt is rosszul látod. Nálunk azért nem megy a foci, mert nem értenek hozzá, és nincsenek jó játékosaink. Nyilván te sem érted ezt a játékot, mert akkor nem írnál marhaságokat.

"Európában a foci az presztízskérdés."

Ebben is tévedsz: csak a főnöködnek az.
@grani: "Ez pont olyan, mintha kiderülne, hogy az ország 9O% analfabéta és egy ilyen műveletlen országba ne építsünk iskolákat. Egyetemről meg szó se legyen. Logikus, nem?"

Nem jó a hasonlat. Ha tömegsportot fejlesztenék (játszóterek, lakótelepek mellé pályák - nem feltétlen csak foci, stbstb), akkor helyes lenne a hasonlatod.

Most az ország "90% analfabéta" és erre minden falun építenek könyvtárat, de iskolát azt nem.

A hasonlat azért sem túl jó, mert iskolák/könyvtárak építése egyértelműen és szinte kizárólag (pár kivétel nyílván van) az állam feladata, sőt kötelessége. Egy stadionnál nem egészen ez a helyzet. Magyarországon is volt rá példa, hogy főként magánpénzből épült/újult fel egy stadion.
Az álami szerepvállalással a legfőbb probléma:
I. sokba kerül
II. csak a stadion fenntartása is rengetegbe kerül és az óhatatlan, hogy ha az állam számolatlanul önti a pénzt valahova, ott nem számolnak a későbbi működtetési költségekkel (ld Kósa, majd meglátjuk mi lesz).
III. Elképzelhető, hogy olyan dolgot finanszíroz az állam így, ami soha nem térül meg, nemcsak pénz, de semmilyen formában, mivel érzelmi/politikai alapon megy a döntés és nem racionális alapon (vő a futballokos miniszerelnök).
a bíró elcsalta!
hisz Magyarország jobban teljesít!!
A gólok újraszámlálását!!
@Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe: Nem, a posztoló (vagy hogy te is értsd: a poszt tolo)nem hiszi el az első mondatot, csak éppenséggel tudja róla, hogy vegytiszta kampányszöveg, amivel éppen ezért nem érdemes foglalkozni. Sőt, a posztoló még azt is simán el tudja képzelni, hogy dajcstomi sem hiszi el, csak hát a parancs az parancs.
@grani: még egyet is értenénk az érveléseddel, ha a) mi volnánk Norvégia, és annyi állami megtakarításunk lenne, hogy nyugodtan jutna pénz az egyébként feltétlenül szükséges dolgok mellett értelmetlen hóbortokra is, és ha b) a foci hasznossága a lehető legkisebb mértékben is összehasonlítható volna az olvasáséval.
Jobban teljesít.
Most, hogy végre van pénz focira, jönnek is a gólok. Akát 8 is. De lesz az még 10 is.
Nem kedvelem Deutsch stílusát, de ebben a kérdésben bizony ő volt képes egyedül a kulturált és józan viselkedésre. A többiek állat módjára vetették rá magukat az ügyre, remélve, hogy hátha esetleg majd így meg tudnak nyerni néhány tucat szavazót. Komolyan olyan hatást kelt ez, mint a fuldokló, aki már nem nagyon mérlegel semmit sem. ez lenne a nívó? :(

A hazai csapat kritikán aluli, és ez sajnos nem egyszeri eset, hanem tendencia. Ezt már csak egy dolog múlja alul: amit a bukott balliberálisok a meccs után előadtak...
a "miér' bán'csátok a stadionokat, meg a Viktort?" kérdéshez elég elolvasni azt a kurva hosszú Viktor interjút, amit a Szöllősi csinált.
minden magyarfoci történés mögött tudatos munka zajlik - csak kétféle outputtal:
-ha siker van, az a kormány áldozatos munkájának gyümölcse (példákkal, stb)
-ha kudarc, az meg az elmúlt kormányok műve, mert csak ki-, meg elvontak a focibòl
holott a cikkben benne van az irány, az elképzelés, a vezérlő elv, ami úgy tűnik, nem működik, mert nem jò. ezért a baszogatás.
Ez a stadionépítési láz annak fényében gáz, hogy nemcsak sokba kerülnek, de a fenntartásuk is sok pénz. Ha a következő kedvence a horgászat lesz, akkor halastavak épülnek?

Ugyanakkor pld. Bp-ről ma sem lehet kimenni kerékpárutakon, mindegyik nagy gondosan véget ér a városhatárnál.

Ha tudnám azt, hogy a következő is jobboldali kormány lesz, azt kívánnám, hogy Orbánék bukjanak csak ebbe bele.
Több magas rangú kormányközeli funkcionárius megfigyelése szerint szeretett vezetőnk kezd kiábrándulni a fociból a 7 és 8 gól után. Jelenleg egy Mars utazás foglalkoztatja, a hordozórakéták megépítését a Misicska és Társai cég már el is kezdte.
Gratula annak, aki ezt az olvashatatlan betűtípust kiválasztotta.
Tomikám, a jó ég áldjon meg! Gondolkodjál már el egy kicsit! Ha már ilyen nagy troll vagy, a főnöknek is mondhatnál ezt-azt!
@grani: rossz a hasonlat, ráadásul téves a következtetés. ahol sok az analfabéta, ott nem egyetemeket kell építeni.

régi (ortodox :) mániám, hogy ahol befektetett munka van, ott előbb-utóbb valami eredmény is lesz. a magyar fociban nincs befektetett munka, illetve a jelek szerint, pont annyi van, amilyenek az eredmények. vannak ellenben (az eredményekhez képest) messze túlfizetett játékosok, lesznek csili-vili stadionok, és ha a békemenetet beterelik a stadionba, még néző is lesz, akiknek nem lesz szokatlan, hogy tapsolnak a nagy büdös semmihez.

különben igaza van dajcstominak: egy stadion nem tud kikapni. most már csak odáig kéne eljutni, hogy győzni sem tud.
egyben én is gratulálok a kommentek szinte teljesen olvashatatlan betűtipusához :)
Tompika a világon semmit nem ért és semmihez nem ért. Néha muszáj neki a Twitteren egy figyelemfelkeltőt felböffentenie, életjelet adva magáról. Eddig legalább a gatyájában hordta az eszét, most már onnan is kikopni látszik.
@HgGina: A te kedvedért átállunk a Comic Sans-ra, jó?
Tompika! Hol vannak a beléptetőrendszerek?
@Függő Hírügynökség: ugyan nem én lettem megszólítva, de ez lényegtelen: szinte olvashatatlanok a kommentek, ez titeket nem zavar?
elmútnyócgól a hibás...

a narancsosok jobban tejjesítenek !

@HgGina: +1 debilek ezek mind
@Nelson.: lexarják... tiszavirág blog...
@Nelson.: Nálunk így néznek ki a kommentek, teljesen olvasható:

m.cdn.blog.hu/fu/fuggohirugynokseg/image/kommentfh.png

Dobj egy képet, hogy fest nálad, meg hogy milyen böngésző, és meglátjuk, mi okozza az eltérést!

@gipsz.jakab: nem szarjuk le, csak nem látjuk a hibát (firefox, chrome és safari alatt, ie-re meg optimalizáljon az, akinek két anyja van).
Nem bánom, kapjanak hetet, nyolcat, kilencet. Amennyi jólesik. Kapjanak akadémiát, trafikokat, stadionokat.
De!
A büdös életben szájukra ne merjék venni, hogy: Albert, Tichy, Bene, Mészöly, Varga, Göröcs, Farkas!
@Nelson.: chrome frissítés után már nálam is rosszul rendereli le. Kijavítjuk, köszi!
@Wolfram:
A saját kurva pénzét fektesse az ilyen vállalkozásokba, ne az enyémet, ha kérhetném.
@Parajpuding: Tévedsz. Gyereket csinálni jobbról és balkézről, na, ahhoz ért. Van róla bizonyítvány.:)
@AKIsTUDATLAN: az állam által adó formájában beszedett pénz felhasználásába csak egy úton tudsz beleszólni: választással. hajrá! (ilyen a többségi demokrácia....)
@AKIsTUDATLAN: egyébként a klasszikus félreértés: amit befizetek adóba, az már nem az "én pénzem", hanem az államé. sajna.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |