Az M2 arculatváltása - Megkérdeztük a rajzfilmhősöket - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Pereszlényi Péter Pál

CSÚNYAIRODALOM - Nem is oly rég az M2 csatornáját gyermekműsorokat sugárzó adóvá alakították. Az üggyel kapcsolatban kikérték a Babakorúak Országos Mese- és Rajzfilmellenőrző Szövetségének véleményét is, ahol három tartózkodó gügyögés, öt örömgagyogás és kettő borzasztó bömbölés mellett megszavazták a csatorna új, kiskorú-barát arculatát. Azonban az alkotók magján újfent átsiklott a felmérő szervek és a média figyelme. Épp ezért, mintegy hiánypótlásként kikértük néhány jól ismert mesefigura véleményét a témában.  

bubo.png


Új sorozatával Dr. Bubó lehet Magyarország válasza a Dr. House-ra.

 


Függő: - Kedves Dr. Bubó (Kérem a következőt, Telejósda, Szomszédok, Mézga Aladár és a herpesz - oktatófilm), az Ön személyének kedvezett, hogy gyógyítás-központú mesefilmje újra adásba került?


Dr. Bubó: - Nevezett mesés közvetítő közeg szerfelett kellemetlen egyedeket eredményezett. Bocsánat... kertelek, hisz ez Mekk Elek. Khmm. Elnézést de antidepresszánsokat tesztelek. Nos, ami azt illeti, klasszikus elbeszélésű történeteimet kissé átalakítottuk az új csatorna modern arculatához közelítve, késő este ugyanis műtéteket hajtok végre élőben közvetítve. A tegnapi nap Koncsor Zsiráf úr fejét kellett eltávolítanom saját tomporüregéből. Nagy sikert aratott, s már szerződést kaptam egy új sorozatra is.  Dr. Kunyhó címmel kisebb barlanglakásokat fogok plasztikai műtéttel polgári lakássá alakítani.

 

 


Károly.png


Károly bácsi szerint fájóan kevés a baloldali propaganda

napjaink műsoraiban.


Függő: - Tisztelettel kérdem Károly bácsit (Frakk, a macskák réme, Boldizsár a kecske, Mi végre a gyapotföld, ha... ?), mint rangidős karaktert, hogy Ön miképp vélekedik az MTVA döntéséről? Hogy pontosítsak, megtérül-e Ön szerint az arculatváltásra elkülönített büdzsé? 


Károly bácsi: - Nos, mint visszatérő paranormális jelenség, én személy szerint csak azt mondhatom: gyalázat! Kérem, itt elfajzott minden, csalfa gazemberek kártyaviadala ez az egész cécó. Régebben, mikor még megboldogult Kukorinéval hakniztunk a csöbörcei falunapon, ott még élt az öntudatos baloldaliság a népekben. Ma meg gülüszemű sihederek gubbasztanak mozgóképes kalodáik előtt, mígnem orrukon-szájukon csak váladék fröcsög. Slussz. Ekképp csak azt mondhatom, jóval több agitációt kíván e nemzedék, s régmúltunk sárgás kópiái talán újra a lelkesítő bal szellemét verhetik az elfajzott koponyákba.


Függő: - Tehát Ön úgy véli, hogy van létjogosultsága  a mai világban egy mesékre épülő csatornának? 


K.B. - Nem a műfaj a lényeg, hanem a sorok közti hipnotikus erejű propaganda. Javasolnám minden honpolgárnak, hogy ízlésüket mozdítsák a megfelelő irányba. A Kockásfülű Nyúl: Ideológia a marxi identitástól a panelprogramig című filmünk forgatása előtt magam sem értettem, mi a létünk valódi lényege... ma már minden temperált erdőt, vagy tussal karikírozott górét feladnék a politikai karrierért. Az a böszme lila macska lehetne a logóm (nevet).

 


ITT VOLT EGY KÉP VÍZIPÓKRÓL, DE VÉGÜL MÉGSEM JÁRULT HOZZÁ A KÖZLÉSÉHEZ.

 


Függő: - Kedves Vízipók (Vízipók, a csodapók,  Pókember 2., Pókfoci), a műsorok és a rajzfilmek struktúrája képes nemzeti identitással feltölteni a csemetéket?


Vízipók: - Meglehetősen nehéz kérdés, bár úgy vélem előadásaink struktúráját kellene újragondolni. S a figyelmet a békére és a hitre összpontosítani. Példának kitűnő Keresztes barátom, aki egy új vallási műsort hozott tető alá a producerekkel. Az üzenet adott, minden gyermeteg lélek adakozzon mindent az Új Egyesült Hálók csoportnak, akik cserében szertartásosan ellátják adakozó híveiket minőségi pókfonállal, illetve pókméreggel, ami csak ritka esetekben okoz hallucinációkat, sokkal inkább megnyitja a lélek kapuit a hit útjának. S aki nem hiszi tévés egyházunk mindenhatóságát, kénköves pusztulással porlad el. Mindemellett jómagam ifjú hitbuzgóknak tartok búvár-imaoktatást a műsor kiegészítéseként, élő közönség előtt. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr35409885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |