Az év vaginában talált dolgai! - Függő Hírügynökség

Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

539ffb3f8e66a_cos-09-butt-things-mdn-01.jpeg

 

2017 roppant izgalmas év volt a vaginák szempontjából! Minden eddiginél izgalmasabb dolgok fordultak meg a női nemzőszervekben, és hála az amerikai fogyasztóvédelem orvosi jelentések alapján készült összeállításának, mi is megtudhatjuk, mi mindent kellett eltávolítani emberekből az elmúlt 364 napban! Íme a legfurább vaginát megjárt cuccok (a lista még érdekesebb, ha figyelembe vesszük, hogy hivatalosan az átlagos vagina 9,6 cm hosszú):

 

Illatosított szappan

Dezodorkupak

Sima kupak

Labda

Sok kis szilikonlabda (a hivatalos magyarázat szerint "arra az esetre, mikor az ember férje elutazik")

Biciklilámpa

Szivacs (menstruált az illető, de szeretett volna úszni :( )

Fülhallgató

Törölköző

Pénz és telefon

Agyag (?)

Gyertyatartó

Nyalóka

Játék varázspálca

 

De nyugi, faszikból is szedtek ki fura dolgokat!

 

Csavart

Műanyag kanalat

Dominót

Samponos flakondarabot

Gémkapcsot

és ... (dobpergés!) koaxkábelt!

 

Köszönjük a csodás információkat a Daily Mirrornak!

 

 

Azt hiszed, hogy álhír, de nem az!

 

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7813534161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az a dezodorkupak eléggé átgondolatlanul hangzik.

Ffiak meg minek tolnak fel bármit? Az elég fájdalmasan hangzik.
A napokban láttam valahol az idei top 10 seggbeszorult tárgyak listát is.
@agarik:
Akárhogy is hangzik, egészen vad dolgok is történ(het)nek.
Ex sógorom orvos lévén, ügyeletesként átélt lázmérőt (a régifajta, üveg változatot) feldugva a péniszbe, csak visszaút nem volt, - a tizenéves fiatalok mqguk maradtak, és a többedik alkalomra már nem volt mivel dugni, - meg egy komplett golyóscsapágyat is, aminek az volt a dolga, hogy elszorítsa a visszafele történő véráramlást.
(Ez egyébként így van, ha elszorítod, az életben nem ‘lankad’.)
Ez annyira jól sikerült, hogy az események után sehogy nem tudták a csapágyat eltávolítani, így aztán a manus ott “állt” mint a cövek, órákkal később is.
Aztán mentő, meg ügyelet, de a véráramon a nyugtató sem segít, így megpróbálták levágni valahogy a golyóscsapágyat, de nem ment.
Végül is valamilyen technikus, - vagy mérnök, már nem emlékszem - az SKF-től megjelent a kórházban, egy kis satut a vaságy végére csavaroztak, és a személy elkezdett fűrészelni a megfelelő eszközzel. A dolog haladt is, csak akkor kezdett vadregényessé válni a helyzet, amikor az érdekelt fél elkezdett óbégatni, hogy túl forró a csapágy..!
Így aztán a nővér egy ‘kacsából’ locsolt vízzel hűtötte a csapágyat, míg végül sikerült úgy átvágni, hogy a fasz is megúszta, és már tágítani is sikerült...

Az egész környék röhögött, mondanom sem kell.

Ráadásul mindez igaz!
Meg az is, hogy ez a nyolcvanas évek elején történt, de a hülyeség nem sokat változott, azóta sem!

Mindenesetre: remélem, hogy hímnemű(nek számítható) honfitársaim azóta tudomást szereztek pár “alternatív” megoldásról is, mert a svéd acél még mindig keményebb, mint a magyar fasz.
De tényleg, akár a Rockwell, akár a Brinell skálát nézzük!
Mindent a hölgyekert, ami belefér, de a csapágy azért durva! Még a lázmérőnél is keményebb, pedig azt az érzést sem irigylem..!

Szóval javaslom az elmélyült kutatást a témában, mielőtt az ember hímtagja metallurgiai problémákkal szembesül!
Bizisten!

Ja igen: a dezodorkupak is létező, ha a hölgy erősebben “fog,” vagy rándul össze (a megfelelő pillanatban) a kupak illeszkedési erejénél. Bőven lehetséges, sőt! Akad, aki akár a flakont is csomóra tudná kötni, “no hands involved”!
Minden tiszteletem, egyébként..!
:)
@morph on deer: A csapágyas esetet anno lehozta az Orvosi Hetilap is, némileg több latin kifejezéssel (orvos rokon felolvasta a család szórakoztatására). :)
@Alick:
Attól még volt!
Nálunk felolvasás nem volt, ez egyes szám első személyben hangzott el.
Nem ő volt ott az orvos, de akkor történt, amikor ott ő is szolgálatban volt.
Egyébként nem tudnám, nem vagyok szakmabeli.

Az is igaz, hogy “péniszgyűrű” akkoriban nem volt kapható. :)
Viszont a ‘jó szándék’ dícsérendő, mivel a szerencsétlenje igyekezett a legtöbbet kihozni magából, és mindezt a hölgy kedvéért!

Rá sem nerek gondolni, hogy mi van, ha előtte még szóvá is tette, hogy milyen szexi a csaj... Mert akkor egyértelmű, hogy egy rohadt hímsoviniszta aljadék, aki még arra is képes, hogy nőként tekintsen a nőre...
Borzalom, na!
@agarik: "Ffiak meg minek tolnak fel bármit? Az elég fájdalmasan hangzik."

Te sem próbáltad még a prosztatamasszázst. Nem kell ahhoz homoszexnek lenni, hogy egy férfi élvezze az anális ingerlést. Kőkeményen áll tőle a cerka, hiszen a pénisz alapját izgatod olyankor. A pénisz barlangos teste majdnem olyan hosszan nyúlik a testedbe, mint amennyi kívül van.
@karandash: Ők ezeket a dolgokat a péniszbe a húgycsőbe toszigálják befelé. Volt már bennem katéter, fincsi volt a betolása, kihúzása. Nem tudom mi vesz rá valamit, hogy lázmérőt, csavart dugdosson.
@morph on deer: Nem kéltlem én hogy megtörténtek, de minek kell a dezodort kupakka ELŐRE betolni? ha az ALJÁVAL előre tolná, nem lenne gond!
Illető se megy át a pisateszten...

@karandash: a prosztatamasszázst nem a húgycsövön keresztül végzik, hanem seggen át. A péniszbe dugdosni dolgokat egyszerűen nem érem fel ésszel. Logikusnak látszik hogy merevíteni akarta, de azért orvos legközelebb megkérdezhetné, és akkor megtudnánk hogy nem volt-e gyanús hogy ez így nem fog működni.
Vagy egyeseknek rendkívül magas lehet a fájdalomküszöbe. Vagy gyakoribb az S#M mint gondolnánk.
Btw, ahogy láttam képtelenség normális szobát bérelni hozzá...
Saját tapasztalat:acélgyűrű a farok tövéig húzva, irrigátorcső a nőbe beletörve, és egy 25 centis sárgarépa a fickó seggébe dugva. A sebész panaszkodott, hogy csak a leghosszabb Magill-fogóval érte el. Mondtam neki, hogy ha várt volna két napot, a jól trágyázott helyen kinőtt volna a zöldje, ki a segge lukán, és annál fogva kihúzhatta volna.
@Molnárgörény: na ezen hangosan felnyerítettem...:D főleg az utolsó meglátáson:D ha orvos vagy, hozzád szeretnék kerülni, bármi bajom is van, elröhögcsélnénk a fekete humoron...:D
Amúgy a manusok vaginájából húzták ki ezen tárgyakat?:D vagy a gyíklukból? Vagy magából a blendéből?
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |