Venezuela elnöke azt tanácsolja éhező népének, hogy egyék meg a házinyulakat - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

15-09-2017_7-51-32_am.jpg

 

Sztori: Venezuelát súlyos gazdasági válság sújtja, aminek eredményeként számtalan élelmiszer hiánycikké vált, a lakosság 75%-ánál átlagosan 8 és fél kiló fogyást mutattak ki. Mindennek tetejébe még van egy seggfej elnökük is, Nicolás Maduro, aki most azzal állt elő, hogy itt az ideje megzabálni az országban élő nyulakat.

 

_97799707_44ca91be-4fe0-4f2d-b2cf-384b8b971f52.jpg

 

Szerinte az emberek hibásan gondolkodnak - neveket adnak a cuki nyusziknak és házikedvencként tartják őket, ahelyett, hogy fehérjeforrásként tekintenének rájuk. Ez végülis egy ilyen válsághelyzetben akár logikus érvelésnek is tűnhetne, de az ország problémáit garantáltan nem az fogja megoldani hosszútávon, ha egyszerű családok nyúltenyésztésbe és nyúlvágásba fognak. A Nyúl Terv néven futó projekt ráadásul tényleg szembemegy azzal, ahogy a helyiek vélekednek a nyulakról. Egy minimálbérből élő venezuelainak jelenleg a fizetése 10%-át kellene kicsengetnie amúgy egy kiló húsért.

 

Forrás: Daily Mail

 

Azt hiszed, hogy álhír, de nem az!

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3212829898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ebben mondjuk igaza van. De ehetnének patkányokat is, azok is szaporák.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |