Hírnévre vágyott, szájbalőtte magát a feltörekvő rapper - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

kasper_tha_phantom_in_white_by_ekknight-d819owu.jpg

 

Tupac óta tudjuk, hogy az igazi rapper nem a színpadon hal meg, hanem lelöveti magát valami béna bandaháborúban, de az a minimum, hogy ha nem is hal meg, legalábbis tele van lőtt sebekkel, amiket a kegyetlen gettóbeli csatározások (csetepaték, neadjisten perpatvarok) során szerzett. 

 

Kasper Knight egy feltörekvő, ám saját bevallása szerint is középszar rapper Indiana-ból, aki rájött, hogy a szövegei bizony nem csinálnak belőle sztárt, és ami a legrosszabb, még egy rendes bandaháborút sem képes kirobbantani maga körül. Pedig ő mindent megtett, például egy csomó képet lőtt magáról, amin random cimbik társaságában fegyverekkel pózol:

 

 12088034_1629302753990648_7062811647954835123_n-e1469473277587-808x620.jpg

 

kasper-knight-4.jpg

 

rapero3.jpg

 

A hírnév tehát nem jött, és meglőni sem akarta senki szegény Knightot, így úgy döntött, maga veszi kézbe az irányítást, na meg a pisztolyt. 

 

Fogta, és nemes egyszerűséggel szájbalőtte saját magát!

 

Persze az egészet videóra is vette, és jókorát ment vele az interneten. Tessék, itt van, kattintás csak saját felelősségre! A felvétel legfurább része az, hogy miután Knight kilyuggatja a pofazacskóját, úgy magyaráz tovább, mintha mi sem történt volna, és mellesleg megállapítja, hogy lenyelte a golyót, majd hozzáteszi:

 

...és ha meghalok? Leszarom!

 

 rappershot_1469401706516_1756304_ver1_0.jpg

 

A terv tehát bejött, hiszen ma már többen ismerik a rappert, mint néhány nappal ezelőtt, bár azért az kérdéses, ettől többen hallgatták-e meg a dalait.

 

Mi amúgy megtettük. Nem érdemes. :(

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr948914696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mintha csak az egyik felét lyukasztotta volna ki - akkor ez valami mérsékelt erejű, csak nálunk fegyvernek minősülő "pisztoly" lehetett. Látszik, rajta, hogy előre tudja: nagy baja nem lesz a mutatványtól - puhapöcs!
a rap nem zene, hanem fos, tehát tulképp semmi értelme a kérdésnek. normális kultúrált ember nem hallgat ilyesmiket.
Ez vótmá a Subbán!

A "rapper" csávó egy puhapöcs. Egy igazi férfi Desert Eagle-t használ, amikor szájba lövi magát.
@$$$=$$$: Te meg hülye vagy. Biztos vmi igénytelen koszos metálos Pistike az általánosból.
Ja en is azt vártam, hogy az üveget is kiviszi. Fene tudja mivel lőtt. Egyebkent rendes fegyver egy kocsiban szerintem halláskárosodást okoz.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |