Szeretnél egy buddhista szerzetest otthonra? Az Amazonról rendelhetsz magadnak! - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

COSMOPURITÁN - Na jó, Japánban kell élni hozzá, de amúgy pontosan erről van szó: online rendelésre házhozszállítanak egy szerzetest.

 

bananas_monk_buddhist.jpg

 

Japánban eléggé megzuhant az utóbbi évtizedekben a szerzetesek iránti kereslet - míg régen az átlagemberek szoros kapcsolatot tartottak a vallási vezetőkkel, addig ma már sokkal kisebb az érdeklődés. Ugyanakkor még mindig vannak olyan szertartások (temetés, egyéb ceremóniák), melyhez őket hívják segítségül, pusztán a tradíció okán. Aki nem jár templomba, az is szeretné a hagyományoknak megfelelően elbúcsúztatni a szeretteit.

 

Ez a szerzeteseknek is fontos, ugyanis egyre nehezebb fenntartani a kolostorokat, a szertartásokból pedig legalább némi pénzhez jutnak. Ezért döntött úgy az Amazon, hogy különleges szolgáltatást indít,

 

és elérhetővé tette az online szerzetes-rendelést!

 

Az ötlettől kiakadt a Japán Buddhista Szövetség, mert szerintük kiárusítja a vallást. Pedig nem ez az első ilyen típusú vállalkozás. A tokiói Minrevi vállalattól például 35 ezer jenért  (nagyjából 80 ezer forintért) lehet papot bérelni.

 

Hülye hírek a Függőn, naponta!

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr508346010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |