Menet közben próbált kiszállni a repülőből, aztán öngyilkossággal fenyegetőzött - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

Ennek a megvadult utasnak a sztorija rengeteg kínzó kérdést vet fel.

 

hangingscene.gif

 

Mivót?

 

Az volt, hogy egy hülye utas felszállt egy belföldi kínai járatra, aztán mikor már a levegőben voltak, rájött az ötperc, és megpróbálta kinyitni az egyik vészkijáratot, hogy kiszálljon. Mikor nem sikerült neki - mivel hál' istennek menet közben azokat elég nehéz kifeszegetni - akkor hangosan elkezdett ordibálni, hogy megöli magát. Az ajtó basztatása egy repülőn mégsem gyerekjáték, úgyhogy a személyzet megpróbálta rávenni, hogy abbahagyja, mire nekik esett. Erre két önjelölt biztonsági őr az utasok közül csatlakozott, és végül hárman fasza kis verekedést rendeztek a repülőn. Mindhárom hülyét letartóztatták a sikeres landolás után. És akkor most a kínzó kérdések!

 

Ha fél a repüléstől, akkor minek próbálkozik vele?

 

Hát biztos először próbálta, és eddig nem tudta, hogy fél tőle...

 

Oké, de ha meg rájött, hogy fél a repüléstől, miért úgy próbálta meg ezt orvosolni, hogy menet közben kiugrik? Az nem félelmetes?

 

Biztos bepánikolt, olyankor pedig nem cselekszik racionálisan az ember.

 

Jó, de miért fenyegetőzött öngyilkossággal? Gondolta, hogy ha öngyilkossággal fenyegetőzik, akkor kinyitják neki az ajtót, hogy öngyilkos legyen?

 

Hát ez jó kérdés! Meg amúgy is, kit érdekelt volna az utasok közül, hogy meghal? Mármint az utasokra nézve ő csak nettó veszélyt jelentett. Másrészt lehet, hogy eleve azért szállt fel a gépre, hogy öngyilkos legyen?

 

Ha az volt a célja, hogy megölje magát, akkor miért ilyen lehetetlen módon próbálkozott egy utasokkal teli repülőn? Otthon senki nem zavarta volna meg abban, hogy valami hülyeséget csináljon.

 

Hát biztos nemesebb halálra vágyott, mondjuk egy jókora zuhanással, vagy úgy, hogy magával visz még egy csomó embert.

 

Jó, de nem számított rá, hogy ehhez a többi utasnak is lesz egy-két szava?

 

Oké, egyezzünk ki abban, hogy az ipse nem volt normális, de legalábbis nem volt beszámítható állapotban.

 

Hülye hírek a Függőn. Gyakran. Lájk.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr388244228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lájk???
Nem lájk!! Nagyon nem.
Miért van szükség az ilyen cikkekre?
"Mindhárom hülyét letartóztatták"

A két közbelépő utas akkor lett volna hülye ha békésen nézte volna tovább ahogy az illető az ajtót feszegeti, te agyatlan.
@Tapmancs: 1. Az ajtót nem lehet csak úgy kinyitni. 2. A személyzet dolga, hogy kezelje a helyzetet. 3. A három arc egész úton verekedett, ami nem könnyíti meg a stewardessek munkáját, vagy pölö a leszállást, nem véletlenül tartóztatták le mindegyiket utána. Tehát mégegyszer: hülyék.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |