Hollandiában szexért is lehet vezetési leckéket venni! - Függő Hírügynökség

Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

Oké, most már tényleg hivatalos: Hollandia a legjobb hely a világon: legális a kábó, lehet kurválkodni és most már a jogsi megszerzéséhez vezető út is álló farkakkal van kitáblázva.

 

carlinhiking.gif

A holland törvények szerint tök oké, ha egy vezetési oktató órákat kínál a diákjainak szexért, feltéve, hogy a diákok elmúltak 18 évesek, azaz nagykorúak, és beleegyeznek az üzlet ilyetén lebonyolításába.

Gert-Jan Segers, a konzervatív Kereszténydemokrata Unió párt tagja megpróbálta megváltoztatni a törvényt, de az ellenzék leszavazta a vérbe.

Hollandiában a prostitúció legális, és rendesen adót kell utána fizetni, a prostituáltak nagy része tehát gyakorlatilag egyéni vállalkozó.

Gert-Jan Segers azzal érvelt, hogy mivel a tanulók nem vállalkozók, ezért a természetbeni szolgáltatás után nem keletkezik adó.

 

min_2610976a.jpgGert-Jan Segers (baszásellenes) és Ard van der Steur (baszáspárti).

A holland közlekedési miniszter, Melanie Schultz van Haegen, és az igazságügyi miniszter, Ard van der Steur viszont a szokatlan fizetési mód védelmére kelt, szerintük ugyanis itt nem a diák bocsájtja áruba a testét, hanem az oktató kínál fel egy órát, amiért történetesen nem pénzt kér, hanem mondjuk szopást.

És ha a diáknak belefér a szopás, mint ellenérték, akkor nehogy már az állam mondja meg, hogy ezt szabad-e! Különben is, egy szopás után egyszerűen nem lehet leadózni:

 

mit csináljon szegény oktató, a szopás 30%-át térítse meg az adóhivatal valamelyik munkatársának?!

 

Így aztán hivatalosan is érvényben maradt a szabályozás: Hollandiában simán fizethetünk az oktatónak kúrással, ha otthon felejtettük a pénztárcánkat, és még be is jön az illető!

 

Hülye hírek. Függő. Lájk!

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr398186678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

majd a muszlimok helyreteszik ezeket is. Egészen más jelleggű problémáik lesznek 30-50 év múlva.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |