Emberek! Rettegjétek az undorító divatmokaszin eljövetelét! - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Tamás J. Bertalan

COSMOPURITÁN - Mi már most tudjuk, milyen gusztustalan lábbelire fognak pörögni a csajok meg a menő srácok jövőre! Azt hitted, hogy a magassarkú sportcipő kemény volt? Ez minden eddiginél rondább lesz!

 

shoes1.png

 

Emlékeztek még a jó öreg Buffalo, más néven holdjáró cipőre? Ilyenben tipródtak a lányok a 90-es évek végén a diszkóban:

 

buffalobestia.jpg

 

Aztán jöttek a mindenféle mintás, meg luxusgumicsizmák! De tényleg, ismertem egy csajt, aki 45 rongyot hagyott ott egy butikban egy teljesen fekete gumicsetkóért! Tudjátok, mennyibe kerül egy olyan mondjuk a Praktikerben? 4000 forintba, és abban még ganajozni is lehet!

 

wellingtons.jpg

 

Aztán jöttek ezek, és mi, normcore emberek azt hittük, ezeknél gusztustalanabb már nem jöhet! Istenem, mekkorát tévedtünk! 

 

nike-high-heels-1.jpg

 

Ugyanis megjelent a crocs! Minden idők legocsmányabb papucsa, a prolik klumpája, a világ összes strandjainak lyukacsos kaucsukszörnye. 

 

friday-13th-crocs.jpg

 

Viszont ami most következik, az még ennél az egyetemes esztétikum ellen elkövetett nyílt támadásnál is pofátlanabb és súlyosabb. Ugyanis megérkezett  a divatmokaszin! 

 

divatmokaszin.gif

 

Egy sportcipő, bőrhatású indián fityegőkkel! Na jó, tessék, hatáskeltő villódzás nélkül így fest:

 

img_20151118_220659.jpg

 

A képet Hollandiában lőttük, nem tudjuk, hogy már Magyarországra is begyűrűzött-e ez az őrület, de Isten irgalmazzon nekünk, ha ideér(t)!

 

Hasonló divatkatasztrófákért lájkolja a Függőt! Jó lesz!

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr178104910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ami számomra különösen értelmetlen, haszontalan női lábbeli, az a lyukas orrú és sarkú nyári csizma...
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |