Két futó, akik nagyon másképp értelmezik a sportszerűséget - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

BAROMMÉTER - Az egyikük megpróbálta ellógni a versenyt, a másik meg az ellenfelének próbált segíteni. És mi bennük a közös? Mindketten megszívták!

 

tworunner.gif

 

Ez a csávó az utolsó 1 kilométeren szállt be a versenybe, de lebukott

 

juliusnjogu.jpg

 

Julius Njogu egy 26 kilométeres kenyai maratonon indult, ahol azért közismerten elég erős a mezőny. Ezért úgy döntött, megkíméli magát: türelmesen várt a szurkolókkal együtt a tömegben, majd az utolsó ezer méteren beszállt a buliba, és lesprintelt majdnem mindenkit. Végül második helyen ért célba, és majdnem bezsebelte az ezért járó 7 ezer dolláros díjat, amikor a szervezőknek feltűnt, hogy a többi versenyzővel ellentétben Njogu egyáltalán nincs megizzadva és nem tűnik fáradtnak. Természetesen azonnal megfosztották az ezüstéremtől. (via Guardian)

 

Ezt a csávót azért diszkvalifikálták, mert segített az egyik ellenfelének :(

 

 

Zachary Hougland egy iowai középiskolai futóversenyen elsőként ért célba, hátrapillantva azonban látta, hogy a másik iskola egyik tanulója nem bírja tovább, és összeesik. Mikor senki sem segített rajta, visszafutott, felsegítette, és bekísérte a célba, hogy ő is be tudja fejezni a versenyt. Általában az ilyesmit szokás sportszerűségnek nevezni.

 

De nem úgy Iowában!

 

A srácot diszkvalifikálták, és így nem indulhat az állami fordulón. A másik iskola persze hősként tekint a 17 éves srácra. Hiába, furcsa egy világ ez... (via ABC News)

 

Kövesd a Függőt! Jó lesz!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr758033884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |