Egy nő meg akarta enni a szomszédja gyerekeit - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

UTOLSÓ VACSORA - De elvitték a yardok, mielőtt megtehette volna, mert olyan hülye volt, hogy levelet írt róla az anyjuknak.

 

neighboureatchildren_2.jpg

 

Tessék, itt egy levélrészlet, az áll benne, hogy

 

"A gyerekek ízletesnek tűnnek. Megkóstolhatom őket?"

 

A 38 éves minnesotai Carrie Pernulát az kúrta fel annyira, hogy meg akarta enni a szomszédja gyerekeit, hogy a kisklambók állandóan hangoskodtak, és mindenféle cuccokat hagytak az udvarában.

 

Úgyhogy elkezdett leveleket küldözgetni a családnak, amelyekben arra célozgatott, hogyha nem állítják le a kölyköket, akkor felzabálja őket. Olyat is írt, hogy szívesen nyalogatná őket.

 

Nem meglepő módon ezután feljelentették, és letartóztatták, zaklatás és terrorral való fenyegetés a vád.

 

 kronos.jpg

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr468015055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Baromság, magyarul is mondják, hogy de ennivaló ez a gyerek (meg hogy egyem a szíved), de attól még nem akarják megenni.
Ha meg akarta volna enni őket, akkor megteszi. De hát ez amerika. Ha van egy kis esze, ő jelenti fel a szomszédot zaklatásért.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |