Csak orvosi igazolással engedik klotyóra a diákokat egy iskolában - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

Rendesen feltolta a szülők cukrát egy egyházi iskola Cardiffban: sms-ben közölték velük, hogy mostantól orvosi igazolást kell bemutatni a kölöknek, ha óra közben kimenne a slozira.

 

loo.gif

 

Kiakadtak a szülők, miután a St Teilo’s Church in Wales High School nevű műintézmény a következő üzenetet küldte nekik:

 

"Amennyiben gyermekének a jövőben a tanóra ideje alatt el kell hagynia a tantermet, hogy a toalettre menjen, úgy gondoskodjon megfelelő orvosi igazolásról a jövő hétig, hogy kiállíthassuk az ehhez szükséges engedélyt."

 

Magyarul aki nem látja egy héttel előre, hogy elkapja majd a cifrafosás, az megszívta, mer nem mehet slozira a matekóra alatt.

 

Kemény világ ez, na.

 

Mi csak abban bízunk, hogy az emberminisztériumban nem veszik hírét az esetnek, mert tuti bevezetnék, hogy a kötelező énekórákon tilos brunyálni.

 

Reméljük, a nagy szülői felháborodás után Walesben is finomítanak a szabályozáson, és szülői igazolást is elfogadnak a jövőben. Az szerintünk kábé így nézne ki:

 

 

ellenorzo2.png

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr237775148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |