Sarah Palin akkora gyökér, hogy azt hiszi, létezik amerikai nyelv - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

sarah-palin-on-cnn.jpgTudjátok, ő az a milf, aki pár éve megpróbált alelnök lenni az usában, de a legnagyobb sikere az lett, hogy egy csomóan kiverték arra a pornóra, amit egy rá kísértetiesen hasonlító csaj arcával adtak el. Na, ő most megszólalt menekültügyben.

 

 

 

 

Sarah Palin kábé az az Egyesült Államoknak, mint nekünk Selmeczi Gabriella. Azzal a különbséggel, hogy rá egy rozsdás vasszöget sem bízna ott senki, nem hogy magánnyugdíjvagyont. Ezért is lett az isten háta mögötti Alaszka kormányzója, mert valamit csak kellett neki adni a szolgálatiért.

 

A lényeg, hogy a csaj most épp azzal haknizott egy interjúban, hogy neki semmi baja a bevándorlókkal, amíg otthon a négy fal között csinálják ha beszélnek amerikaiul, akkor jöhetnek.

 

Most akkor képzeljétek el, milyen lehet úgy leélni egy életet, hogy az sem tudod, mi az anyanyelved, és majdnem alelnök lesz belőled.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

Eltaláltátok: kurvajó lehet! :)

 

A bevándorlás egyébként az államokban is nagy probléma, csak oda nem menekültek mennek, hanem főleg mexikóiak, akik látták a filmekben, hogy odaát mindenkinek mexikói kertésze, meg bejárónője van, ezért ott faszaság van. Az amcsik egy része viszont nem akarna annyi kertészt, vagy nincs is kertje, szóval simán vevők a bevándorlóellenes dumára.

 

consuela.gif

 

Donald Trump, aki egy őrült milliárdos seggfej, és most épp elnökjelölt akar lenni, azzal kampányolt, hogy falat kell építeni ellenük.

 

Szóval nem véletlen, hogy Orbánt újabban Európa Donald Trumpjaként emlegetik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr607766376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |