Emberek! Mégsem maradtunk le az év bulijáról! - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Tamás J. Bertalan

PRINTSCREEN - Emlékeznek? A múlt héten azt írtuk, minden valószínűség szerint a 46. Országos Vasutas Eszperantó Találkozó volt az év bulija. Nos, tévedtünk, de mentségünkre legyen mondva, akkor még nem hallottunk az Anyósfesztiválról! Igen, jól hallotta: ANYÓSFESZTIVÁL!

 

anyosfeszt.png

 

Az anyósfesztivál már a nevében nagyon erősnek ígérkezett, a honlapja meg még durvábbnak bizonyult a fenti képpel, de csak ezután jöttünk rá, hogy ez a rendezvény voltaképpen a milfeket ünnepli. Legalábbis a hivatalos sajtóanyag szerint:

 

Az Anyósfesztivál az érett nők dicséretére létrehozott egyedi fesztivál. Immár 10. alkalommal kívánjuk szórakoztatni és „versenyeztetni” az Anyák, Nagymamák, Feleségek, Háziasszonyok szerepkörét egy személyben betöltő Anyósokat!

 

Zseniális programok és műsorszámok színesítik majd a jeles eseményt augusztus 16-17-én, úgyhogy még most tessék visszaváltani a Sziget-bérleteket, és irány helyette Velence!

 

  • Anyós7Próba

 

  • Legszebb Anyós választás

 

  • Szuper Anyós választás

 

  • III. Após Focikupa

 

 

Sőt, azt írják:

 

…hogy még érdekfeszítőbb legyen az Após versengés Sör Virsli versennyel is kihívhatják a megbecsülést vagy a sorsot magukkal szemben!

 

Jó nyelvtannáci módjára itt jegyeznénk meg, hogy a megbecsülést kivívni, a sorsot meg kihívni szokta maga ellen az ember, de sebaj. Az anyósok élete azonban nem csak játék és mese, igazi kultúrmisszió az övék:

 

Reméljük, hívó szavunkra egybegyűlik a Kárpát- medence apraja-nagyja és gyümölcsöző összefogásunk eredményeként megvalósul végső célunk: a kultúraközvetítésen túlmenően a határokon és generációs szakadékokon átívelő nemzettudat megerősítése résztvevőink, nézőink szórakoztatása. Eddigi rendezvényeinken fellépett Gáspár Lacitól, Zizi Labortól a 3+2 zenekarig, Ihos Jóskától (a rendezvény egyik ötletgazdája) Maksa Zolin át Ayaláig, Oszvald Marikától az Apostol együttesig sok-sok sztár!

 

Ihos Jóska. Így már mindent értünk. Ha még ettől sem jött meg a kedved az év partyjának ígérkező programhoz, akkor tessék, itt egy halom kép a tavalyi buliról!

 

 

A fotók az Anyósfesztivál honlapjáról származnak.

 

Nyomj egy like-ot, és a Függő elhozza neked a prémium programajánlókat!


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr176536909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |