A nagy kérdés: Menjek vagy maradjak? - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Chat Géza

COSMOPURITÁN - Jön az élő isten? A Guetta itt vereti a Magyar Tengernél? Szigeten arconpörög a ProdiGé? Ott a helyem, nem? De. Vagy mégsem? Van elég pénz a családi kincstárban? Eléggé ganaj lesz a party, hogy ne érdekeljen, hogy az árokban alszom/bekábózva pörgök 3-4 napig? A non-stop vedelést bírom még? Meg úgy alapból van igény a pusztító másnapos fejfájásra meg a szarul hangosított, összecsapott egyórás fesztiválkoncertekre? Jó, lesznek spanok, meg csajok. Ééés??? Nehéz döntés.

fesztival_cimlap.png

 

Line-upok ide vagy oda, fikarcnyit se számít, hogy ki jön a hőn áhított fesztiválra. Sokkal nagyobb fosztóképző a napi/heti/VIP jegy borsos ára. Hiába tolják a miller haverok a legsablonosabb szöveget, hogy az év fesztiválja lesz ez - kivéve, ha a Spencer-Hillről van szó, mert az tényleg giga nagy veretés -, de ha őszintén magunkba nézünk, akkor beláthatjuk, hogy leginkább csak a hülyeség, meg az ingyenbe kapott sajtós jegy az, ami miatt egy normális ember fesztiválozásra adja a fejét.

Ennek fényében a köz szolgálatára ajánljuk a Függő fesztiválos folyamatábráját. Vége a sok évelődésnek. Ha ezt "végigjátssza", akkor megtudja, hogy megy-e szeletelni a legközelebbi fesztre vagy otthon marad, mint a nyuggerek. Szívesen!

fesztivalozzake.jpg

 

Hallgasson a szívére és nyomjon like-ot a Függőre! Ha nem teszi, akkor egy cuki nyuszi sírni fog, egy faszit pedig nem fognak lelufizni. Jól gondolja meg!

 


komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr456509001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |