Hónapról hónapra felbukkan egy-egy hír, amelyekből újra és újra megismerhetjük a világ legjobb, ún. álommelóját, amikor is egy szerencsés ember olyasmit csinálhat rengeteg pénzért hosszú ideig, amit még élvez is. Hogy ez mennyire nem így van általában, arról például itt írtunk bővebben, de a Netflix kínálta pozíció úgy tűnik, tényleg előkelő helyet érhetne el egy képzeletbeli álommeló ranglistán. Ugyanis:

 

  • Nem Magyarországon hirdették meg, hanem Nagy-Britanniában, és ráadásul olyan jól jövedelmező vállalkozás, mint a Netflix.

 

  • A meló lényege az, hogy sorozatokat, filmeket és különböző tévéműsorokat kell nézni egész nap. Ezek jelentős részét még hivatalos megjelenés előtt.

 

  • Persze itt is kell valamit pluszban csinálni, de az sem túl megerőltető: miután a delikvens megnézte az adott műsort, releváns címkékkel kell ellátnia azt. Oké, ez jár némi agymunkával, de hát azt bőven ellensúlyozza a képernyő előtt töltött idő.

 

Tulajdonképpen ennél csak az lehetne jobb, ha közben félállásban kanapéminőség-ellenőri munkát is lehetne mellé találni, és akkor tényleg az egész napos tévé előtti heverészésért kaphatnánk a fizetésünket.