Láttuk jönni: híres festmények macskákkal - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

KÉPLEGÉNY - Ma már tettem egy érzékeny vallomást arról, hogy férfi létemre nem tudok parkolni, de most következzen egy másik: ki nem állhatom a macskákat. Az internet népe viszont valamiért imádja őket, úgyhogy tessék, itt egy fantasztikus galéria egy orosz művész képeiből, aki híres festményekre rak dagadt macskákat. Mű-kibaszott-vészet!

 

 

Svetlana Petrova orosz képzőművész 2008-ban elveszítette az édesanyját, egyszersmind megörökölte tőle a macskáját, akit (nem vicc) Zarathustrának hívnak. A macska volt az egyetlen, aki némi vidámságot vitt a gyászoló művész napjaiba, így végül egy barátja unszolására úgy döntött, úgy próbál meg kilábalni a depresszió okozta alkotói válságból, hogy macskás képeket kezd gyártani. Nem kellett sok, és Svetlana képei elárasztották az internetet, ahol a pornó után közvetlenül a legnépszerűbb tartalom valamiért épp a macskák.

 

 

A projekt weboldalán természetesen van még egy csomó hasonlóan hülye kép a művészettörténet szinte összes korszakából, az egyiptomi falfestményektől a kortárs művészetig.

 

Milliárd dolláros kérdés: hány festménynek tudod megnevezni a festőjét/címét?


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr136217776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |