Az Együtt-PM kimaxolja a törülközőnapot - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Tamás J. Bertalan

KÉPLEGÉNY - Oké, szóval ma reggel ez a hirdetés jött szembe Facebookon: az Együtt Galaxis Útikalauz témájú virtuális plakáttal buzdít a véletlenül épp a Douglas Adams emléknappal egybeeső EP választáson való részvételre.

 

 

Van itt minden: Marvin, a paranoid android; törülköző (minden Útikalauz-rajongó és stoppos elengedhetetlen kelléke), áthúzott 42 (ha valaki nem tudná, ez az élet értelme), meg persze minden idők leghatásosabb galaxisközi szlogenje: Ne ess pánikba!

 

Volt ez a cikkünk az országgyűlési választás kapcsán, amelyben azon keseregtünk, hogy ha a magyar pártoknak volna szemernyi humora, akkor máris sokkal jobb volna itt a közélet. Nos, úgy tűnik, időszerűtlenné vált a téma - a legmerészebb álmainkban sem gondoltuk volna, hogy minden idők egyik legunalmasabb kampánya után Gordon hullámai már a geekek bokáját fogják nyaldosni az EP-választás hajrájában. Mi már várjuk az Orbános-Sith lovagos analógiákat, a norvég pénzek elől Mátrix-szerűen elhajoló Lázár Jánost, és az Enterprise parancsnoki hídján feszítő Bajnait ;)

 

UPDATE: Időközben befutott Bajnai Facebook-os fotója, amin törülközővel, és az Útikalauz egy példányával feszít. Köszi a tippet Fedornak!

 


2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr36205368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez azért nem valami nagy humor.
Nézzétek meg Bajnai FB oldalát, lehet ápdételni a posztot az ő törülközős fotójával :-)
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |