Játék készül Kim Dzsong Un-ról - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

ENTERTAINMENT WEAKLY -  Delfineken és unikornisokon lovagló Kim Dzsong Un írtja az imperialista hordákat a készülő Glorious Leader! (csodás vezető) című retro stílusú játékban.

 

A Moneyhorse Games játéka elvileg 2014 végén fog kijönni, a trailerben pedig még Dennis Rodman is felbukkan (Rodman nemrég azt állította: a nyugati sajtó hazudik kedvenc diktátoráról, és különben is, "melyik országban nincsenek munkatáborok?").

 

 

A játékban Észak-Korea diktátorával kell nyomulni az amerikai hadsereg ellen mindenféle változatos helyszíneken Phenjantól New Yorkig, lángoló patájú unikornisokon vágtázva vagy épp drótkötélpályákon leereszkedve. Már most sokan kritizálták a gyártót az ötletért - szerintük elviccel egy sor fontos kérdést, melyeket a Föld egyik legkeményebb diktatúrája felvet. Jeff Miller, a cég vezetője azt mondta, igyekeznek majd azon a vékony határmezsgyén maradni, ahol a szatíra még nem billen át súlyos témák elbagatellizálásába. Hogy jó úton járnak-e, mindenki döntse el az első néhány screenshot alapján:

 

 


komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr246162608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mikrofaszú kis fasz. ha nem sikerűt volna diktátornak lennie, csak cserebogarakat gyűjthetne.
Engedelmeddel átvenném a cikked. Üdv, Zsazsa
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |