Hölgyeim és Uraim! Bemutatjuk a Roma Maffiát! - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

SPOILER - Igen, ő az itt a képen! Ismerős? Nem véletlenül, hiszen igazán ismert név a szakmában, már ami a sorozatokat illeti. Hogy csak néhányat említsünk, amelyben megfordult: Kés/alatt, Boston Legal (Jogi játszmák), Esküdt ellenségek, Grace Klinika. És tényleg így hívják! A tovább után hihetetlenül igényes infógrafikán mutatjuk be a Maffia család névadási módszertanát.

 

 

Maffia 1958-ban született Manhattanben, és 1982 óta dolgozik filmszínészként. Az első szerepe egyébként egy prostituált volt, ez mondjuk ezzel a névvel annyira nem meglepő. Apropó név! Roma Maffiát nem utálták a szülei, amikor megkeresztelték, egyszerűen csak rábökött az anyja egy térképen Róma nevére, ami nagyon megtetszett neki. Spanyol, angol és karibi vér csörgedezik az ereiben, a mostohaapja azonban olasz, az ő vezetéknevét kapta a lány, így lett végül Roma Maffia (hogy az úriember családneve honnan ered, arról nem szól a fáma). Azt el sem tudjuk képzelni, hogyan becézhetik a barátai, ismerősei.

romamaffia.png

Így nevezték el Roma Maffiat (infografika: FH)

 

Valamiért elsősorban ügyvédes és kórházsorozatokban kap szerepeket (Jogi játszmáktól a Harry's Law-ig, Vészhelyzettől a Grace klinikáig), illetve rengeteg egyéb sorozatban (Gyilkos elmék, Dexter, N.C.I.S.), és néhány játékfilmben (Zaklatás, Végképp eltörölni, A nő ötször) is láthattuk kisebb mellékszerepekben. A legnagyobb sikert mégis a Kés/Alatt leszbikus aneszteziológusának megformálójaként érte él.

 

 


komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr936125305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyar hangja (és még sajnálatos módon rengeteg másnak is) Kocsis Mariann. illik hozzá, szó se róla, csak hogy minden afroamerikai, vagy valamilyen karakteresebb hölgynek ő a szinkronhangja, az kicsit unalmas.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |