Ön ronda? Sosem lesz magából modell? Sebaj, van remény! - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Tamás J. Bertalan

COSMOPURITÁN - Amennyiben teljesen átlagos, vagy épp átlagon aluli kinézete alapján eddig azt gondolta, sosem lehet magából modell, hát tévedett: létezik ugyanis olyan ügynökség, ami kifejezetten az "érdekes", "egyedi" külsőre szakosodott. Igaz, Londonban található, de az úgy is a második legnagyobb magyar város! Íme a beszédes nevű UGLY modellügynökség legszebb arcai!

 

ugly.jpg

 

Az UGLY modelljeit böngészve bőven látunk teljesen hétköznapi, átlagos arcokat, de jócskán akadnak egész fura szerzetek is. Olyannyira, hogy külön böngészhetünk lányok, fiúk, és egyéb, különleges arcok fotói közt (utóbbi szekció szerényen csak "specials" néven fut).

 

Lányok

Fiúk

Izék

 

A kedvencük egyébként a fent látható Tommy, aki ezt az arcot tudja, de ezt stabilan, amint azt a mellékelt ábra is mutatja:

 

 

Továbbá ott van a fent is látható Del, aki enyhén hajaz a Trainspotting Spudjára, és mellesleg az ügynökség egyik legsikeresebb arca:

 

 

Tessék, még a National Geographic is forgatott róluk:

 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr696071693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |