A szavazógép, amivel tartózkodni is lehet - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - Indiában ma kezdődik a választás, és ami a legjobb az egészben, az a csúcstechnológiás gépi szavazás: ezzel a masinával nem csak egyszerűen szavazni lehet, de tartózkodni is, van rajta ugyanis egy gomb, "Egyik sem" opcióval. Gyanítjuk, hogy ha Magyarországon lett volna ilyen a szavazólapon, elég sokan húzták volna be mellé az ikszet! Vagy mégsem? Szavazzunk!

 

Ha gépi szavazás lenne, és volna olyan opció, amivel kinyilváníthatod, hogy egyik párt vagy jelölt sem szimpatikus, megtennéd? Magyarországon bőséggel akadnak olyan protest szavazók, akik azért voksolnak egy pártra, mert a másikat még annál is jobban utálják. De mi történne, ha ezt kifejezésre is lehetne juttatni? Vajon meglenne a Fidesznek a kétharmad? Vagy észbe kapna Gyurcsány Ferenc? Lássuk, ki élne a lehetőséggel, hogy ez egyszer tényleg beintsen a politikának!

 

 

Az indiai szavazásról itt olvashatsz bővebben, Manmohan Singh indiai miniszterelnök fura viselt dolgairól pedig itt emlékeztünk meg sok egyéb mellett.


komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr425974345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nálunk gombot sem kell nyomni a tartózkodáshoz..nem ment el a magyarok 40%a szavazni.
90 százalékban azok tartózkodtak, akik nem mentek el szavazni. Kb. annyian, mint akik a kétharmadot összehozták a fidesznek.
csippkártyás szeméjji, szavazás interneten?
ja bocs, ojjan álomvilágról fantáziálok ahol van miből választani, nem csak az emeszempé társ- és utódszervezeteiből
lol
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |