Azé az ország, aki teleszüli - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - Ekkora ziccert kihagyni? A Fidesznek mindössze két betűt kellett volna kicserélni a választási plakátokon, hogy a csökkenő rezsi mellett újabb topikot húzzon be sikeresen a kampányba. Igazat ugyan nem állítottak volna, de hát egy kampány nem az igazság kereséséről szól, sokkal inkább a kipingált politikusarcokról a köztereken.

terhesit2.jpg

 

Mint múlt héten kiderült, Dániában már egy "Csináld Dániáért!" nevű kampánnyal buzdítják a népet arra, hogy gyakrabban szexeljen, és így véget vessenek a népesség csökkenésének. Ott luxusutat és babakelengyét lehetett vele nyerni, nálunk újabb 4 év Fidesz-kormányzást kapna mindenki, aki odateszi magát. Meg aki nem, az is.

 

A Fidesz ugyanakkor sohasem a humorérzékéről volt híres, az LMP viszont sikeresen behúzta magának Nagy Bandó Andrást, aki büntető szóviccekkel pörgette fel a kampányzárót. Mindezt egy ilyen pólóban:

 

 

Hiába, ez egy sokkal viccesebb kampány is lehetett volna, ha mondjuk indulhatott volna a Kétfarkú Kutya Párt, meg ha Bajnai nem csak egy nappal a választás előtt jön rá, mire való az internet. Nem azt mondom, hogy kellene egy újabb Torgyán a parlamentbe, de eljöhetne már a kevésbé száraz és unalmas kampányok kora. Addig is ne feledjük: azé az ország, aki teleszüli!


komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr465888835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |