Újragondolt cigirágó - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Chat Géza

COSMOPURITÁN - A boltban találtam egy leheletfrissítő izécskét. 500 pénz volt és még 18 hónapig stabil mentolos leheletet biztosít boldog tulajdonosának, azaz nékem. Az évszázad üzlete volt ez. Ahogy azt a mellékelt ábra is mutatja.

cigirágó.gif

 


Annak idején milyen menő volt cigirágózni, ugye? A 2013-ra végre eljött ennek a felnőtt változata is. Na nem a rendes bagó, mert az:

drága

büdös

és kihányja a belét, aki kipróbálja


image.jpeg


Az üde lehelet pedig egyáltalán nem luxus, pláne, hogy ez a kis low budget szerkezet mindössze 500 HUF és - most kapaszkodjunk meg az ünnepi abroszba - 18 hónapig megőrzi szavatosságát. Mondjuk csak egy napja tesztelem és nem is szívom csutkáig ezt a húsos dekket, csak akkor cápázok rá, amikor érzem, hogy kezd besavanyodni a pofám. A fontosabb meetingek, vagy egy fontosabb randevú előtt azért érdemes 5-6 percig ezen a dekken keresztül inhalálni, de nagy sajnálatomra a fogmosást nem helyettesíti.


Ha valami, akkor ez az elektromos cigik non plus ultrája, pláne, hogy nem is elektromos, nem is füstöl, viszont ugyanúgy hiánypótló termék a függőknek. Ja, és még kiváló vicces kariajiként is szolgálhat a bagós és/vagy nem annyira kedvelt, vagy nem túl közeli rokonoknak tudjuk azoknak, akiknek kötelességből kell valami szart venni.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr525704479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyerekkoromban is lehetett cigarettaformájú műanyag mentolos szipkát kapni.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |