Obamának nem lehet Iphone-ja, akárhogy is szeretné :( - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

BAROMMÉTER - Bár eddig is köztudomású volt, hogy az Egyesült Államok elnöke hosszú ideje Blackberry-t használ, nemrég kiderült, hogy márkahűségének praktikus okai vannak: biztonsági stábja ugyanis egyszerűen megtiltotta neki az Iphone használatát.


obamaphone.png


Iphone nélkül is van élet...

Még egy elnök sem kaphatja meg mindig, amit akar (....indokolatlan Orbánozás helye.....), ha az ország érdekei mást diktálnak. Obama az egészségügyi reformjait illető, diákoknak tartott előadása közben kezdett viccelődni azon, hogy a lányai folyton az Iphone-jukat bűvölik, de neki nem lehet, mert megtiltották neki. Így aztán továbbra is marad a jól bevált Blackberry-nél, ami egyébként az okostelefonok közül az egyetlen, aminek biztonsági rendszerét állami szinten is elismerték Amerikában. Ez két okból is különösen ironikus, egyrészt a Blackberry jelenleg az összeomlás határán táncol, másrészt vicces ez a paranoia annak az országnak a vezetőjét illetően, amelyik köztudomásúlag lehallgatott más politikusokat. Mindenesetre Obama még így is előnyben van India miniszterelnökével szemben, akiről nemrég megírtuk, hogy nem hisz sem a mobilokban, sem az e-mailben.


Baromméter: 1/5

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr395678767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |