5 hibátlan karácsonyi, ballagási, szülinapi, évfordulós ajándék sörimádóknak... - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Chat Géza

COSMOPURITÁN - ...vagyis minden valamirevaló férfiembernek. Az alábbi remek kis listát nem mi találtuk ki, és ezeket az innovatív találmányokat sem, mert különben már rég nem blogolnánk, csak lapátolnánk a pénzt, hogy ne penészesedjen meg. Mindettől függetlenül abszolút WANT, azaz KÖLL!!! kategóriába sorolandó az összes kis sörös izé, hiába akad egy-kettő, ami csak burzsoá rongyrázás jegyében született és nettó parasztvakítás, amit csak a Buttlers-be járó IKEÁból kiábrándult hülyék vesznek.


Yeti Coolers

 

1. Az első tétel egy mezei hűtőtáska, de csak a YETI márkanév miatt állnánk be a sorba és fizetnénk irgalmatlan összeget ezért a termékért, hiába kapnánk meg 100 százalék műanyagból készült változatot a Tescóban néhány pezóért.

 

2. A második tétel is a Minek? kategóriát erősíti. Ez egy mágneses sörnyitó, mert van az úgy, hogy elfárad, vagy másik sörrel van tele a kicsi kacsónk és nem tudunk a másik kezünkkel a lehulló söröskupakért nyúlni. Ezért kell egy ilyen, de azonnal.

Drop Catch Magnetic Bottle Openers

3. Hordozható sörnyitó, hogy ne a márványasztal sarkán kelljen leverni a kupakot, és ne is a hót retek szabadtéri kukák peremén.

BROpener

4. Egy jó családi bongzillázás mindig felhőtlen szórakozás. Már csak az kéne, hogy a Hasbro gyártsa. Nem lepődnék meg.

Bongzilla

5. Csináld magad sörkészítő pakk. Mivel amúgy is pörög a kőműves sör Magyarországon, ezért már tényleg ideje lenne itthon is a zacskós leves mintájára, egy ilyen instant sör csomagot piacra dobni. A kocsmákban nem kéne mást kérni a csak egy pohár vizet kérni.

Williams-Sonoma IPA Beer Making Kit

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr815630358

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kiállok a Borosgazda mellett 2013.11.13. 14:22:54

Elzárt helyen mindenki azt tart a hordójában, amit akar. Aki meg betör és beleiszik egy ismeretlen tatalmú folyadékba és a rosszulléte ellenére is csak két nap mulva megy orvoshoz, az haljon meg. Nem azért mert tolvaj, hanem azért...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |