Poszt-halloweeni hülyehíradó - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

BAROMMÉTER - Miként a céges beöltözős bulik a borítékolhatóan kínos pillanatokat, úgy vonzza magához a Halloween az annál is kellemetlenebb hülye híreket. Az a nap ugyanis, amikor mindenkinek szabad egy picit hülyéskedni, nos, az teljesen feltüzeli azokat, akik eleve hülyék. Összeszedtük az idei Halloween legbizarrabb momentumait.

 

Aki túlzásba vitte az ijesztő dekorációt



Halloween még a kertek alatt sem járt, amikor egy szerencsétlen oklahomai fickónak sikerült elérnie, hogy a szomszédja ráhívja a rendőröket, miután azt hitte a dekorációnak szánt véres bábuk láttán, hogy valódi mészárlás zajlott a ház körül. Nehéz eldönteni, hogy ebben a történetben melyik fél a kínosabb: az, aki viccesnek találja, hogy vérben tocsogó gyilkossági helyszínné alakítja az otthona környékét, vagy aki kapásból felhívja a 911-et ahelyett, hogy fél méterrel közelebb menne. Előbbinek egyébként két kislánya is van, meg egy felesége, aki e kép tanúsága szerint szemüvegben szokott napozni. Teljes sztori, és további fotók itt.


Baromméter: 3/5

 

Aki miatt lezártak egy egész iskolát


Hogy egy rémisztő jelmez vajon a jó ízlés határain belül van-e még, elég bajos kérdés, itt van például egy összeállítás olyan gyerekekről, akiknek kissé túlbuzgók voltak a szülei e témában. Úgy tűnik, a túl ijesztőre, és élethűre sikerült jelmezek és kiegészítők elég veszélyesek tudnak lenni. Így volt ez ebben az esetben is, ahol a halloweeni kosztüm részének számító játékfegyvert többen valósnak hittek, és emiatt aztán egy egész iskolát lezárt a rendőrség Washington államban.


Baromméter: 3/5

 

 


Aki kokaint akart csempészni, hogy tökéletes legyen a buli



Már ez alapján a tavalyi hír alapján is sejtettük, hogy a drogok épp olyan alapvető kellékei egy ilyesfajta bizarr bulinak, mint a töklámpások, és valószínűleg így gondolta az a nő is, aki két kiló kokaint próbált meg keresztülcsempészni a montreali repülőtéren három dísztökben. Bizonyára úgy gondolta, hogy a halloween miatt majd az ellenőrző személyzet is kedélyesen átsiklik a furcsa csomagok fölött, de a röntgenes átvilágításnak (képünkön) sajnos nem akadály a tökfödő.


Baromméter: 4/5

 


Aki majdnem lelövette magát poénból


Egy coloradói férfi sem tudta igazán, hol van a határa a hülyéskedésnek, amikor meglehetősen élethű játékfegyverét egy helyi rendőrre fogta. A közeg már épp pisztolyt rántott volna, hogy megvédje magát, amikor a Patricio Preciado nevű delikvens röhögve bevallotta, hogy csak viccelt. Pechjére Coloradóban büntetendő cselekménynek számít, ha félelmet keltünk valakiben, így a fickó most valódi büntetés elé néz egy korántsem valódi támadás miatt.


Baromméter: 4/5

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr265614337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |