Bepipultam az Angry Birds üdítőtől! - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Chat Géza

UTOLSÓ VACSORA - A poén kedvéért gondoltam megkóstolom, hogy milyen mámorító íze van az okostelefonos játékról lerántott utolsó bőrnek és minden undor nélkül legyűrtem egy Angry Birds-ös dobozos üdítőt. Ízlett, bár nem vagyok egy energiaital szomelié, de nem is az volt a lényeg, hogy ízorgiát rendezzek az ízlelőbimbóimnak. A hajtás után remek gif és kiváló minőségű újságírói mestermunka található.

 

angry.jpg

 

- Nem vertek át.

- Mondjuk 269 forinttal lehúzott a Ravioval szövetkezett üdítőgyár, a rohadt anyjukat!

- Ízre tipikus tutti-frutti (nem a pornólap).

- Szomjoltás szempontjából elérte hatását.

- Igaz majdnem vettem még egyet, tehát a beszippantó marketing is működik.

- IItalfogyasztási élménynek pedig egész kellemes, ha ötéves gyermekké átszellemülve szüpürtyüljük a drága itókát.

Mivel amolyan meglett gondolkodású ember vagyok, és hűen vallom a "pohár sört nem iszok, nehogy buzinak nézzenek" egy isten hitet, ezért kissé meg kellett erőszakolnom magam, hogy ilyen gyermeki dizájnú dobozt emeljek a számhoz és nyeljem nyállal a belőle kicsorduló bódítóan édes italkészítménynek eladott 100 %-ig mérgező szemetet. Az egy dolog, hogy nem volt botrányos, műanyag utóíze, ami után percekig kell nyammognia az embernek, de rájöttem, hogy a harmónikus ízvilág, a dizájn és a hibátlan célközönség-berántó játék+üdítő marketing kombó hova akar kifutni.

 

Fogyasztás után lehet élőben Angry Birds-özni!!! Ez itt a lényeg. Akkor sem volt ekkora "messziről a kukába szemétbedobás"-i élményem, amikor pápaszemes létemre CSAK utolsó előtti előttiként hullottam ki a tétre menő szeméthajító bajnokságon az általános iskolás idők minden nagyszünetben megrendezett selejtezők egyikén. Mert itt és most felnőtt létemre éreztem azt, hogy joggal hajigálom több méterről a szemetet a kukába.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr15572172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |