Így kell hülyebiztossá tenni egy terméket - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

COSMOPURITÁN - Az addig oké, hogy olvassuk el és tartsuk be a használati utasítást, de mi az, hogy elolvasás után győződjünk meg róla, hogy megértettük? Most hogy jobban belegondolok, én olvastam például az Ulysses-t, még tetszett is, de meg nem tudnám mondani, mi értelme volt. De azért egy tisztítószer használati utasítása mégsem egy modern irodalmi alkotás.


gyermekekelol.JPG

Aki érti, az a tovább után segíthet.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr675531049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tök jogos! Amióta fel kell tűntetni a mikrohullámú SÜTŐ !! (nem szárító) használati utasításában, hogy a készülék kisállatok szárítására nem alkalmas, azóta a gyártó jobban teszi, ha nem bízik a vásárló értelmi képességeiben. Ha egymillióból csak egy idióta van, már xarban van a gyártó.
Mi ebben a furcsa?
Ha odaadnak egy egyszerű formulát az embernek, hogy töltse ki a rovatokat (név, születési idő, anyja neve, dátum, aláírás) akkor száz emberből ki tudja hány százalék rosszul/nem megfelelően/hiányosan tölti ki.
Funkcionális analfabétizmusnak hívják. Vannak emberek (nem is elenyésző számban), akik kérésre akár hangosan felolvassák a használati utasítást (akár többször is) de nem értenek belőle semmit... Sajnos ilyen is van...
@Karipapa01: Hoax
Hagyományos sütőben sem szárít az ember állatot.
@Karipapa01:De aki idióta,az el sem olvassa.
@Démonmac1: Azonban - sajnos - a macskás történet nem csak városi legenda. Létező jogeset az amerikai jogban, és már több mint 20 éve történt....

sentimpress.blogspot.hu/2009/05/konzum-idiotizmus-avagy-hogy-is-kerult.html
Az általános/középsuliban is az volt a lényeg, ha kihívott a tanár felelni töriből, hogy kifossa az ember a leckét, és megvolt az 5-ös. Érteni nem kellett, csak felbüfögni. Aztán ide vezet ez az elavult fostalicska poroszos oktatási rendszer, hogy az ország fele funkcionális kretén.
Látom, nektek még nem esett le! :D
Aki értelmes, az megértette, így nincs szükség arra, hogy meggyőződjön róla. Aki viszont sötét, az nem tudja, hogy nem értette meg. :D
@ne vada: Nekem is remlik hogy itt valami moka van, de sajnos nem ugrik a tantusz (vagy hogy is mondjak) hogy mi. Megmagyaraznad, legyszi?
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |