Erről maradsz le, ha drogozol - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Tamás J. Bertalan

COSMOPURITÁN - A drog rossz, ezt mindannyian tudjuk. Az igazság azonban az, hogy a drog még annál is sokkal rosszabb, mint ahogy azt az átlag, nem drogfogyasztó állampolgár elképzeli. Nem csak hogy fizikai és szellemi leépüléshez vezet, de a drog meg is foszt egy csomó mindentől, amire becuccozva egyszerűen képtelenek vagyunk. Összeszedtük a legrosszabb drog + tevékenység kombinációkat.


sexanddrugsandchambermusic.png

 

Kokain + horgászat

Egyes lefáradt menedzserek és rocksztárok már kávé helyett is a porcukrot tolják az arcba, de mindenkinek szüksége van néha némi csendes pihenőre a folyamatos pörgés után. Nyakig gumicsizmában, derékig a vízben állva szívogatni a horgászmellény zsebéből a kokót teljesen rossz ötlet. A hajnali tóparti idill csendjének élvezete egyből kínos toporzékolásba váltana, ha fél percen belül nem jönnének a halak. Persze nem is fognak jönni, hiába próbál a becuccozott horgász halk lenni, mert állandó pörgése a parton felveri és elriasztja őket. A végén még talán be is etet kokóval, amitől a halak is teljesen megkergülnek, ő maga pedig veszett motorcsónakozásba kezd indokolatlanul a tó felszínén.

Heroin + bármilyen felelősségteljes tevékenység

A herka az egyik legnagyobb alja geci a drogok között. Nem lehet mellette életed, előbb utóbb mindenre teljesen alkalmatlan leszel, különös tekintettel az olyan tevékenységekre, melyek pontosságot, figyelmet követelnek. Egy hernyósból sosem lesz például felelősségteljes családapa/anya, mert hogy hangozna már az, hogy:

-Gyere, kisfiam, kész a vacsora, egyél egy kis heroinfőzeléket, de jól melegítsd meg előtte a kanalat!

Szarul. Aronofsky amúgy rettentő hatásvadász filmje, a Requiem óta meg amúgy is tudja minden kisgyerek, hogyha rászoksz a tűre, akkor előbb-utóbb levágják a karod, börtönben végzed, vagy análisan megerőszakol majd egy halom benga állat. (Igen, tudjuk, hogy nem szokás az Aronofsky-buzik szent tehenét, az egyik legjobbnak tartott drogos filmet befikázni, de szerintünk az akkor is csak egy rohadt nagy blöff.)

Fű + temetés és/vagy diéta

A marihuána fogyasztása két alapvető mellékhatással jár: az ember egyrészt kényszeresen vigyorog mindenen, másrészt baromi éhes lesz, és legszívesebben befalna mindent, különös tekintettel az indokolatlan mennyiségű édességre. Persze ezt csak onnan tudjuk, hogy olvastuk. Temetés előtti feszültségoldásra semmiképp nem javallott, kivéve, ha olyan vidám temetést szeretnénk, mint Graham Chapmané volt, de ilyenből azért, valljuk be nagyon kevés van. Sőt, akkor sem jó választás a spangli, ha épp elhatároztuk, hogy ledobunk egy tizest, és ezért szigorú diétába kezdtünk. Másnap tuti szörnyű bűntudattal ébrednénk, amiért befaltunk egy lavórnyi KFC-s csirkét, és desszertként utána küldtünk három csomag gumicukrot meg egy doboz jégkrémet.

Szipu + felkészülés a vizsgákra/bármilyen agyi tevékenység

A szipu a szegény párák végső menedéke a borzasztó elvonási tünetek elől, meg Alfonz kedvenc szabadidős  elfoglaltsága a gépkocsifolyamon való átvergődés mellett, és mivel gyakorlatilag mérgező anyagok inhalálásáról van szó, egyben rettentően káros is. Fogalmazzunk úgy, hogy a szipuzás olyan hatással van az értelmi képességekre, mintha saját akaratunkból naponta több órán keresztül megállás nélkül ütnénk a saját fejünk vaskos ytong-téglákkal. Hány Nobel-díjas szipuzott például? Megmondom: egy sem. A technocol rapid és a higító maró bűzétől ugyanis kurva hülye lesz az ember. Beszipuzva nem hogy másodfokú egyenletet nem lehet megoldani, de még az egyszeregy, sőt, még a farkunk elővétele és a vizelés helyes sorrendjének kivitelezése is problémákat okozhat. Ha a könyvelők szipuznának, senki nem fizetne adót ebben az országban. A szipu ráadásul nem ideig-óráig fejti ki ezt az áldásos hatást: előbb-utóbb hosszú távon is agyhalott zombi válik az emberből.

Gina + otthonalvás és/vagy értékeink megőrzése

Számtalan történetet hallani olyanokról, akiket sunyi módon begináztattak valami éjszakai lebujban, aztán másnap egy erdőben ébredtek a holmijuk nélkül. Persze ezt a legtöbben nem önszántukból fogyasztják, de ha mégis elgondolkodna rajta bárki is egy másodpercig, jusson eszébe, hogy a gina nem egy hazajutás-barát cucc.
 

17 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr705469212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A fű gyorsítja az emésztést is, szóval ellensúlyoz. Ha nem tartasz otthon sütit, csak gyümölcsöt, végül a nagy zabálás ellenére fogyni fogsz, de legalábbis tartani a súlyodat. Márha nem reggeltől estig tolod.
Füveseknek blogolni sem érdemes, ha ilyen lesz a végeredmény.
Szórakoztató poszt, nekem tetszik.
Fűvel horgászni kell...
Hát ez nagyon bulváros lett...
José Luis Torrente:
Ártalmas? A drog ártalmas? Nézd meg, leteszem ide. Csinál valamit? Megharap, megüt, megkarmol? Rád ugrik, aztán tökön rúg? Ugyan, nem árt ez senkinek.
Aronofsky-buzi vagyok. Minden filmje hatásvadász, és jól csinálja (igaz, a Black Swan nem tetszett). A Requiem for a Dream szerintem egyáltalán nem a heroinról, hanem általában a függőségről, a magányról és a nyugati társadalom bizonyos hibáiról szól.

Imádom a Monty Phytont és örülök, hogy Chapman temetése olyan lett, amilyen. De az előzmények szomorúak:
www.youtube.com/watch?v=JZZrOYZSr0Y
hmm...... A DROG..., AMY WINEHOUSE----SZINDRÓMÁT OKOz !

...ezééééér...is....szilárdan kerülendő !
@kvadrillio: ..és ha már jelentkezett valakin, akkor télleg lehet hor...gászni.....
Gyenge egy poszt....nem mellesleg a világirodalom/filmművészet/zene/képzőművészet igencsak szegényebb lenne jó pár remekművel, ha az elkövetők nem cuccoltak volna.
@Advanced Flight: ez hülyeség... de nagyon népszerű téveszme
@endike: Olvasd el a Don Quijote-t pl, mielott velemenyt nyilvanitasz. Tenyleg jo, hogy mindenki mindenhez ert amugy, otthonrol a fotelbol, nulla tapasztalattal ;)
Még néhány ötlet:

Jófajta Speed-en pörögve misére menni.
Egy percig nem tudsz csendben a seggeden ülni, két perc múlva garantáltan mindenki téged néz...

Begombázva szexelni.
Elég para mikor a csajodnak kinő a harmadik cicije...

LSD-vel vezetni.
Nem, nem fogod tudni lerázni a téged üldöző lila léghajókat!
@Avenar:
Szomorúak?!
Én szeretnék ilyen vidáman meghalni!
"Nobody should have to be afraid of cancer!" - ezt mondja a videóban mosolyogva.

Always look on the bright side of death!
@Tiltsuk Bea: Majdnem...Bebelyegezve vezetni, vagy meszkalinnal szexelni maximum kihivas, de egyaltalan nem lehetetlen (pipa mind a kettonel..).Sot a szex kifelyezetten erdekes nemely tudatmodosito hasznalataval (ma sem tudom tenyleg UV zold volt e ami kijott a vegen... A csaj is annak latta... :)))
Ha mar a lehetetlen kuldeteseket emlitjuk, akkor inkabb megdugni egy lanyt be sped-ezve, vagy muszaki rajzot csinalni LSD-vel a nyelved alatt, (egyik sem kivitelezheto..). De persze a legalapabb mission impossible, szunditani eg jot, barmilyen amfetaminszarmazek elfogyasztasa utan..
@mojoking77:
A csaj is zöldnek látta ?:D hát ezen nagyon nevettem. Köszi.
Egyébként vicces kis írás ez, csak nem értem hol az AlKOHOL ? Az egyik legpusztítóbb drog. Most a függésről beszélek konkrétan ! Ja, az legális Teljesen!
@endike: maradj inkább a devizahiteles károgásodnál, azt már megszoktuk :-)
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |