iPhone, ami 4 napig is bírja - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Chat Géza

COSMOPURITÁN - Ez egy nagyon kattintásvadász cím, de tényleg ez az igazság. Már megírtam, hogy a töltőm per pillanat is 224 km-re hever valahol és bizony nem vagyok miller, hogy vegyek egy másik kábelt, amikor tudom, hogy pénteken már visszakapom a sajátomat. Na, de. Tegnap 14:00 óra környékére maxoltam ki a telefonom töltöttségi szintjét és jelenleg (9:33-kor) 81%-on áll. Mi vót??? (Kis matek után, így a teló akár négy napig is duruzsolhat.)

iphone1.jpeg

Butítsd le a böszme drága, divat telefonodat egy mezei mobilra, jól!!! Szó szerint ezt csináltam. Az iPhone 4S készülékemet megfosztottam minden erejétől, kinyomtam a 3G szemét (csicska mód még nincs 4G-m), minimálra toltam a fényerőt és még a wifit is lebasztam a fenébe. Igen, így könnyű és így kb. semmi értelme, hogy 140 ezres nehezék ficegjen a zsebemben. Ez idő alatt csak egy 30 perces beszélgetést bonyolítottam le. Ez azt bizonyítja, hogy nem vagyok egy menedzser fazon, aki nulla huszonnégyben a telefonon lóg és üzletek bonyolít gyöngyöző homlokkal a légkondis merciben. És még azt is bizonyíthatja, hogy a fasznak kell egy újgazdag kis ficsúrnak, azaz nekem egy ilyen telefon. Na, hát ez kényszerhelyzet. Bőven meg lennék nélküle, de ha ván rá módom, akkor kihasználom a 3G adta tumblin trollkodás, Instán pózolás, twitteren lógás, fácsén kémkedés lehetőségeket. Na, csoki!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr685422581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Butítsd le a böszme drága, divat telefonodat egy mezei mobilra, jól!!!"
Iphone-t nem igazán kell butítani, nem ismeri a bluetooth-t (csak jó esetben kihangosításra), és a store-on kívül kb. sehonnan nem lehet rá progit tölteni. Feelinges telefon, de butítani már nem igazán lehet. :)
140.000 Ft-ot képest voltál kiadni érte, de egy töltőt nem?! te barom!! :-D
addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér.
meglennél egy Nokia 3210-essel is.
Milyen szerencse, hogy a szutyok androidos telefonok 99%-a tölthető 300ft-os microusb kábellel is :)
A finnekkel értek egyet! A telefon csak egy dologra jó, minél messzebb hajítani!
@alib: Mellé lőttél frusztrált droidos barátom.
BT van, oké hogy többnyire apple termékek közötti kommunikációra, de amúgy kb. senki nem használja (úgy globálisan).
Store-on kívül VAN más letöltési alternatíva, és appstore-on belül lassan 1MILLIÓ progi, ha ezekből sem tudsz választani, akkor neked valószínűleg soha semmi nem lesz elég.
Az a baj, hogy ostoba vagy és tájékozatlan, és az érveid kb. olyan súlyúak, mintha azt mondanád, szar az új BMW-d, mert a rádióján nem jön be a Class FM (közben meg ráadásul be is jön).
@Bérgyilkos Bohóc: a Kékfog tényleg egy rakás szar. aki kitalálta, annak a seggébe tolnék fel egy mázsa kékcápa fogat.

@Nbl: ha nem 15.000 Ft-os gyári töltőt veszel, akkor droidos lúzer vagy.:-)
@Bérgyilkos Bohóc: az mondjuk elég fani, hogy habár csakugyan kikopóban van, de a bluetooth egy generál vezeték nélküli hálózati szabvány (IEEE 802.15.1), amit az Apple úgy értelmez, hogy az Apple termékek egymás között tudnak a bluetooth által használt technológiával kommunikálni. Ilyen hogy apple eszköz-más bluetooth eszköz, na olyan nincs.

Ez így nem "bluetooth", max "Apple proprietary wireless nearfield network" :P és sajnos csúnya átverése a vevőnek, mert az apple eszközök igazából NEM képesek bluetoothra - ha lennének, akkor nem cak egymás között tudnának beszélgetni. És bizony az Apple NEM gyárt sok olyan bluetooth-képes terméket, amit más meg igen, és teszem azt ha veszek egy ájfónt, akkor igenis szeretném, ha azzal is tudnék kommunikálni a nem-Apple bluetooth eszközeimmel.

Ja, hogy arra meg vegyek egy "gagyi" androidos telefont? No de akkor mire fogom használni az ájfónt, azonkívül hogy tudom mutogatni hogy nekem ilyenem is van? :P
Villanjon az alma, az a lényeg.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |