Emberek, akikre nagyon nagy hatást gyakorolt a Pi élete című film - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Chat Géza

SPOILER - Egy fickó úgy döntött, átkel az óceánon, egy másik pedig megsérült a film miatt. Tényleg.

 

 

Alábbi hírünk már magában 100% internetarany. Martin Psota, egy cseh turista Tajvanból akart Japánba utazni, csak a szemétből összetákolt ladikja a vízre szállás után szinte azonnal tönkre ment, léket kapott. De honnan jött ez a zseniális ötlet, hogy hulladékból épített hajóval utazzon? Nem a puszta szeleburdiság vezérelte emberünket, hanem a végső elkeseredés, no meg a Pi élete iránti rajongása sarkallta, hogy tutajt építsen.

 

 


Martin kicsit túlköltekezte magát és mivel nem volt már annyi pénze, hogy repülőjegyet vegyen, viszont pont látta Ang Lee Oscar díjas filmjét, üsse kavics, gondolta ő, ha már úgysem tehet mást, majd rekonstruálja a tigrises, óceános kalandot, de tigris nélkül persze. Ez elég nagy könnyítés, valljuk be, de mégsem sikerült a nagy terv. Amint vizet ért a tutaj, szinte azonnal széthullott és süllyedni kezdett. A partiőrség a közelben volt, így a fickó megmenekült.

De van, aki nála szerencsétlenebbül járt:

Ezer fontot követelt a biztosítótól egy brit nő, miután megrántotta a nyakát a moziban, mert ijedtében hátrahőkölt, amikor a Pi élete megtekintése közben a tigris kiugrott a vízből. Ő csak egyike azoknak a hülyéknek, akik nagyobbnál nagyobb marhaságokkal próbálnak kártérítésért folyamodni.


lifeofpitiger.jpg


Kiröhög a tigris, jól!


A Daily Mail összeszedett néhány kirívó esetet, amikor idióták próbáltak pénzt kicsikarni a biztosítótól. Egy fickó például a baleset durvaságát úgy próbálta érzékeltetni, hogy még az eredeti Gucci napszemüvege is összetörött, ezt bizonyítandó pedig benyújtott egy olcsó másolatot. Mikor ez nem jött be, akkor az eredeti Pandora karkötőjéről kezdett hadoválni, és bizonyítékként benyújtott egy hamis, kézzel rajzolt nyugtát. Olyan is akadt, aki úgy kért pénzt egy rándulásért, hogy közben épp kórházban tartózkodott, ugyanis szült. Profi boxoló is folyamodott hasonló problémával a biztosítóhoz, és minden bizonnyal meg is kapja a pénzt, ha a vizsgálat idejére leáll a versenyzéssel. Ő azonban boxolt, és még versenyt is nyert, miközben elvileg le volt sérülve. Egy nő a facebookon szólta el magát arról, hogy a gyereke, aki után kártérítést követelt, nem is tartózkodott a kocsijában a karambol során, egy család pedig olyan fotókkal illusztrált egy balesetet, melyekért korábban már megítélték nekik a kártérítést, ugyanannál a társaságnál.



Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr635355887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |