25 éves a GIF! - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

KÉPLEGÉNY - Idén 25 éves a GIF (Graphics Interchange Format), a kép, ami már nem feltétlenül állókép, de még nem film, és bár mindannyian hordozunk borzasztó emlékeket abból az időszakból, amikor a weboldalak zsúfolásig voltak rondábbnál rondább gif-ekkel (és sajnos ma is akadnak példák), vannak szerencsére olyanok, akik képesek úgy kihasználni a formátum nyújtotta lehetőségeket, hogy ahelyett, hogy kifolyna a szemünk, jót szórakozunk rajta, esetleg még szépnek is találjuk. Nekik rendeztek kiállítást a Miami Art Week keretén belül, de jófejségből a cuccot feltolták a netre is.


conversation_over.gif

 


A kiállítás anyagát egy kilencfős kuratórium állította össze (többek között a vizuális művészetek terén is tevékenykedő R.E.M.-énekes Michael Stipe), és szabadon lehetett műveket beterjeszteni. Aki azonban lusta kattintani, annak mi is összekukáztunk egy halommal a legérdekesebb GIF-ekből.

 


kim.gif


block.gif


wut.gif


vid.gif


trip.gif


thinker.gif


thekiss.gif


starbucks.gif


smeltley.gif


sailormoon.gif


lot.gif


lights.gif
ghost.gif
flowers.gif


disko.gif
deaddog.gif


dafack.gif


beach.gif
3d.gif

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr165244241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |