A klipkészítés sem megy (Kiscsillag: Nagyon megy) - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Chat Géza

DALFEJTŐ - Szóltunk már pár szót erről a dalról, és meg is kaptuk a magunkét, amiért a szánkra mertük venni Lovasi apánk nevét, de én azért csak megkockáztatok egy újabb merényletet a pécsi alternatív tömeg ellen. És ezzel végleg leteszem a bölcsész sálat az asztalra!


 

 



Csak egy szó jut eszembe, ami a következő: KATASZTRÓFA! Nagyon fasza dolog haverokkal brahiból klipet forgatni, de ezt egy országosan is ismert zenekar ne csinálja már meg, könyörgöm! Pláne ne ilyen low budget szinten. Ez a "betűkből egyenként kirakom a dalszöveg minden egyes sorát" dolog, hát... Hagyjuk is. Ez még talán úgy lett volna fasza, ha változtatják a helyszíneket, de ne tessék félreérteni, tudom én, hogy miről van itt szó. Bokor Zoli az országos cimborájával, Lovasi Andrással együtt karöltve csináltak egy gigamega nagy önreklámot a szakadék szélén álló Uránia mozinak se nem kocsma, se nem semmi egységnek. Van némi hely- és emberismeretem Pécsett, szóval nem az orfűi lakótelepről áthallatszó infókkal dobálózok. Hangsúlyoznám, hogy szerintem (is) nagy sláger ez a szám (semmi irónia), de ezt a klipet annyi értelme volt leforgatni, mint ezt a bejegyzést megírni róla. Amúgy innen üzenném - mert úgysem jut a fülükbe soha sem - az egész nap a Szenes klubban lábát lógató és erre a nyálát is verő morcos kis társaságnak, hogy ezután a klip után bőven elég lesz ha egymás faszát privátban, otthon a sufniban fényesítik csak. 

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr395509649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kedves Chat Géza!

Az írásodban említett nyálát verő, lábát lógató Bokor Zoltán vagyok. Az az igazság először nagyon sértőnek találtam írásod, aztán rájöttem minek baszom fel magam, hisz Te aztán nagyon komoly arc vagy névtelenül, de másokat nevesítve fikázol, sértegetsz. Igazán bátor gyerek vagy! Esetleg elárulod a neved? Bár gondolom ehhez nem lesz bátorságod, hisz csak üzengetsz és fikázol a NULLA EMBEREK földjéről. Tudod, ha mi azt mondjuk valakinek, hogy „Fuck Off” akkor azt vállaljuk, aláírjuk! Nálunk, gerinceseknél így szokás. Szerintem az egy dolog, hogy nem tetszik a klip (bár sokaknak igen), de az hogy mások munkáját fikázod névtelenül az szánalmas, mint a blog, amin írogatsz meg a facebook oldalatok a 44 like-olóval. Mindegy mi majd segítünk neked, nektek, szólók a csapatnak (mert tudod ez itt egy csapat), hogy like-olják az oldalatok. Szóval várom, hogy jelentkezz és megbeszéljük mi a gondod velem, de gondolom inkább a bejegyzésem törlöd majd……
@bz79: Ahhoz képest, hogy kollégánk mekkora nulla ember, írása jó hosszú megjegyzést kapott. Ezúton is köszönjük, hogy megosztotta velünk gondolatait!
Arról van szó, hogy nem szép nevesíteni embereket a beleegyezésük nélkül.
Ugye Péter Dávid?
@bz79: Kedves bz79. Először is üdvözöllek az interneten, és gratulálok, hogy bevezették hozzátok is, valamint hogy része lettél az online közösségnek. Hadd magyarázzam is el miről szól ez az egész. Az internet lényege, hogy az olyan legények, mint például én, vagy Chat Géza névtelenül tudunk fikázni bárkit és mindehhez - ahogy te is helyesen észrevetted - csupán egy darab gerincet kell leadnunk a portán. Hát nem csodálatos?
Az internet számos hasznos dologra is használható. Tessék egy kép egy macskákról, aki nem helyes angol nyelvtannal sajtburgert kér:
cache.ohinternet.com/images/f/fa/HAPPYCAT_I_CAN_HAS_CHEEZBURGER.JPG
Alég gyakorlással azonban majd rájössz, hogy ha minden egyes embernek, aki negatívan gondolkodik rólad ilyen hosszú választ írsz, akkor nem lesz időd klipet forgatni, úgyhogy csak óvatosan azzal az internettel. Hidd el, hamar rá lehet függni. További vidám böngészést kívánok neked.

Kovács András Totya 2012.09.26. 13:27:11

@Csillag13: Igen, Schmidt Attila :)
@Kovacs András Totya: Hagyd ezt a Schmidt-ezést, engem mindenki csak Csillagként ismer. :-)
@Csillag13: Köszönöm a nevesítést, de azért elárulom, hogy nem vagányságból és a névtelenség messzi mezejéről mertem a bejegyzésben szereplő ember nevét leírni. Egész egyszerűen legörgettem a youtube videóhoz tartozó adatokat. Amúgy a Supernem klip sokkal jobban sikerült. És ez most nem puncsolás, csupán őszinte vélemény Péter Dávid tollából.
Akkor görgesd le légyszíves még egyszer.
Látni fogod, hogy ezt a klipet nem BZ csinálta.
Szívességből rááldozta egy napját erre a forgatásra, de szerintem már megbánta. Miattad.
Örülök, hogy nevesítésed után megváltozott a hangnem.
Viszont nem kell, hogy emiatt feszélyezve érezd magad.
Fröcsöghetsz is nyugodtan, mi nem bántunk senkit.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |