Puncsolás és promópiák - Ilyen egy Éden Hotel 2 Party! - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Chat Géza

ENTERTAINMENT WEAKLY - Két ingyen Mojitoval indítok, mert itt van Naiva, Broki, FSzK, Terror Tomi, Hernyós, Omár, Ádám2, Fátter, Roland, Pedro, Újpéter, Alexa, Andi, Iker és Féliker, Muzsikus Skorpiókirály, Betti, Dávid, egy másik fekete hajú csaj, na meg persze Műanyag. Józanul nem lehet csak úgy odamenni ezekhez a sztárokhoz, szóval kezdődjék a fergetegparty. Kettesével kérem a koktélokat, de most valahogy nem érzem ettől meleg hógolyónak magam. 

 

 


Engem csak egy kérdés érdekel. A legfontosabb dolog a Világon. A húszmilliós kérdés. Hol van Krisztián? Jól van? Megvan? Eszik rendesen? A kérdésemre nem érkezik rendes válasz. T.69.SE próbált valamit mondani, de a tőle szerzett infókat a femina.hu-ról is lecsapolhattam volna, hogy Floridában autószerelősködik. Bánatomra nem a Pimp My Ride franchise egy produkcióját forgatja a tipikus nyuggerállamban, csak egy mezei műhelyben kezelgeti a karosszériákat.

 

Mindenki beszélget mindenkivel. Mindenki cimbije mindenkinek, de azért a félkörből kivonul Noémi és Pít, hogy valami izgalmasat csináljanak. Legalábbis ezt remélném. De nem. Azért vonultak ki a kör közepéről, hogy Noncsi diszkréten leköhöghesse Újpéter vállát, aki erre csak annyit reagál: Ne köhögd már le a vállam, bazmeg. Nincs harag. Eközben T69.SE kérdéseket tesz fel a Mensa-klubos játékosoknak, de szart sem hallok, mert a technikusok leginkább nem voltak technikusok. Feltételezem azt kérdezték Alexától, hogy hányszor bántad meg, hogy majdnem egy millió lovettával léptél le a bús picsába? A választ nem hallom, de nem is baj, mert abban a pillanatban kérnék a dekoratív pultos lányoktól 4 cl forró ólmot a fülembe.

 

Muzsikus meg a táncoslányoknak avanzsált ex-Éden Hoteles lányok felkucorodnak a színpadra és előadják az Éden himnuszt, ami egyenlő egy természeti csapással. A többiek a színpad szélén ülnek és tapsolnak, mert szeretik ezt a számot, vagy mert szerződésbe van foglalva, hogy taps nélkül nincs kenőcs. Broki jobban unja az éneket, mint a Naivával való beszélgetéseket. Túrni kell fiam. Tűrni kell.

 

A hangosítás továbbra is borzalom, de az ingyen pia elfeledteti minden bánatomat. Közben azt látom, hogy Újpétert már Andi is körbesimogatja, mint a mesében a parasztok az arany szőrű bárányt. Majdnem beálltam a sorba, de megjött a kedvem a hazamenéshez. A lépcsőn lefelé távozva szembeköszönt az Éden Hotel 2 csokija. Nagy erőt veszek magamon, felteszem a kérdést: Omár! Hol van a Retyó?

 

Hogy ki kicsoda? Nem vágod a neveket? Mi a faszom ez egyáltalán? Itt egy link, hogy értsed. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr545509914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |