Legalizálná a marihuánát a G8 - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Chat Géza

ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - Az üvegházhatást és a globális felmelegedést kihasználva a marihuána ipari termesztésében látja a jövőt a G8-ak tanácsa. A helyzet továbbra is szar lesz, de legalább nevetni fogunk rajta.

 

 

"A G8 neve ezután 8G lesz."

(fotó: news.daylife.com)

 

 

 A washingtoni csúcstalálkozó nyomán a jövőben egyre több államban fogják legalizálni a marihuánát. A döntés mögött az az ésszerű felismerés áll, hogy nagyobb haszonnal jár megadóztatni egy tömegcikket, mint korlátozni a fogyasztását, továbbá hogy a Föld már úgyis olyan, mint egy hatalmas üvegház UV-lámpákkal. A hosszú évek illegális munkássága során kiépített drogkartellek így végre kiléphetnek a fényre, és krisztusi dicsben tündökölhetnek, mint az emberiség jótevői. A gondosan kimunkált jelrendszer is a múlté - elhagyhatjuk a "tudsz nekem segíteni haver?", "kéne egy kis vidámság ember!", "Szükségem lenne valami jó ötletre", illetve a "Nincs nálad a rozsdás bökő?" jellegű kódokat, és nyíltan beszélhetünk a fűről, és véget nem érő gandzsapartykról. Nem lesz szégyen a drogozás, hisz mindenki annyira el lesz szállva, hogy az átlagosnál is jobban fogja hanyagolni a gazdasági, politikai és társadalmi problémákat.

 

"Egy mosoly többet ér ezer szónál."

(Fotó: news.daylife.com)

 

 Akinek még akad valamennyi sütnivalója, annak most érdemes Lays, Chio, Ferrero, Nesquik, vagy Milka részvényeket vásárolnia, ugyanis a legalizáció következtében komolyabb nassolási hullámmal számolhatnak az üzletek, így várhatóan a részvények is az egekbe szöknek majd.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr375509937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |