Jön a magatartás-szorgalom érettségi! - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Tamás J. Bertalan

ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - Mindenki kapott rájuk jegyet, idáig mégis méltatlanul hanyagolták őket a választható érettségi tantárgyak közül. Idén azonban mindez megváltozik: immár bárki érettségizhet magatartásból, vagy akár szorgalomból.

 

 

 "Tartják magukat..." (Fotó: FH)

 

 A kormány álláspontja szerint a törvények tiszteletben tartása és a példamutató szorgalom olyan alapvető nemzeti és keresztény értékek, melyek nem maradhatnak ki a közép- és felsőoktatás programjából. Emelt szintű magatartás vagy szorgalom érettségivel ezután számos szakra lehet majd felvételizni, elsősorban közigazgatási és gazdasági képzésekre, de a jövő újságíróinak is ezek jelenthetik a belépőt az egyetemekre, vagy főiskolákra. Azokban a középiskolákban, ahol elegendő jelentkező kíván érettségit tenni az említett tárgyakból, az intézményeknek fakultatív formában kell biztosítaniuk az emelt óraszámot. A magatartás, mint választott tantárgy elsősorban azoknak javallott, akik a szabályok szerint játszanak és csöndben maradnak. A szorgalom pedig olyan diákoknak ideális, akik jók testnevelésből, és bár önálló gondolataik nincsenek, másolni azonban kiválóan tudnak.

 

 

 

"-Túl lassan ír, Tivadar!"

(Fotó: David Castillo Dominici/FreeDigitalPhotos.net)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr485284187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |