Meddig ér híresnek lenni? - Interjú a nagy múltú Tévé Macival - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Pereszlényi Péter Pál

CSÚNYAIRODALOM - Üstökösként tűnt fel annak idején a hazai televíziózás egén. Több generáció csemetéi követhették nyomon estéről estére vécézési vagy fogtisztítási szokásait, furcsa alvási zavarait. Kultusszá vált egész lénye. Ám nemrégiben törölték műsorát a Magyar televízió adásából. Az indokokról, a lehetőségekről és a kultikus televíziós személyiség magánéletéről is lehull a lepel. Íme a szocialista gyermekbálvány életének és karrierjének valós képe.

 tvmaci_scarface.png


Tévémaci is megtapasztalta a sztárság árnyoldalait. (Fotó: FH)


 

Függő: Elsőként, ha megengedi, a magánéleti kérdésekre térnék rá, hogy tisztázzuk rejtélyes mindennapjait. Munkájára, elbocsájtásának körülményeit később tárgyalnánk. Nos, az első és a legtöbbet vitatott, illetve találgatott kérdés, hogy Ön vajon nős, vagy legalább kapcsolatban él?

 

Televízió Medve (művésznevén Tévé Maci): A televíziózás kemény szakma: az éjszakázás, a hosszú, hajnalokba nyúló forgatások, a külföldi lumpolások, haknizások, vagy a színházi fellépések utáni veszett tivornyák minden szabad percem lefoglalták, nem hogy feleségem nem volt, de épkézláb kapcsolatom sem. Még a barátokra se nagyon jutott időm, mondjuk mindig is magányos farkas voltam, és kicsit viszolyogtam is a kollégáktól. Sokszor komoly torzsalkodás alakult ki köztem és Pom-Pom között. Nem véletlenül zabálta fel őt is feledés. Egyetlen személy állt közel hozzám, kiváló partnerem, és jóbarátom, a Jani (ti. Paprika János, a szerk.) de hozzá is csak este a nagyfilm utáni közös fekvőhelyünkön tudtam többféle módon közeledni. Ha jól tudom, most a kokain és az anime cameok bűvkörében él.

 

FH: Úgy érti, hogy soha egyetlen komoly kapcsolat sem alakult ki az életében?

 

T. M.: Kapcsolat? Mi jelent manapság, és úgy általában az, hogy kapcsolat? Voltak kalandjaim, de azok mellőzték a profán és nevetséges szerelmet. Az állat, ha annyit látja magát a tükörben, mint én, egy idő után felteszi a kérdést: kell-e más? Nem voltak igazán bensőséges kapcsolataim, és ha össze is jött valami, akkor sem feltétlenül csak a nőkre kell gondolni. Ilyen eset volt példának okáért az Esti mese előtti rövid filmemben többször felbukkanó kockás pléd dublőrje, André. Ő imádta, ha ugratták. De ezek a vasalós kalandok kikészítettek. Nem vagyok túl bulváros? (kacag, a szerk.) Külföldi utazásaim során többször randevúztam a kis vakond kantáros nadrágjával vagy épp Lolkával, Úristen, azt az önimádó ripacsot. Szóval a klasszikus értelemben vett romantika kimaradt, de volt hova begargalizálnom magam. Bár örökké viselt ostoba zöld pizsamám, és a narancssárga úttörőnyakkendőm igencsak lecsökkentette a lehetőségeimet, rohadék műsorszerkesztő, a mániája volt, hogy nem léphetek ki a szerepemből. 

 

FH: Ön többször eltűnt a képernyőről, indokolatlanul és hirtelen, majd egy bizonyos idő elteltével ugyanígy visszatért. Most pedig végleg eltűnik a színről. Mi történt?

 

T.M.: Nos, a kezdeti időkben rászoktam a festékevésre, ezzel kompenzáltam a műsor által gerjesztett depressziót. Aztán az elvonó után rohadni kezdtem. Ugye a testrészeim nagy arányban zöldségekből tevődnek össze, mint ahogy a fejem is, melynek alkotórészei válogatott lengyel biokrumpliból állnak, a péniszem pedig egy különleges indiai gyomnövényből van. Mindez különleges gondozást és higiéniai igényeket von maga után. Állandóan fonnyadásnak indultam, se botox, se semmi nem használt, nem volt testi kontroll, csak a totális csereszervíz. Hmm. Most pedig... Felzabált a politika. Gondoljon csak bele. Honnét jöttem és hogyan. Azt hiszem az tette be a kaput a producernél, amikor elutaztam Kim Jong-Il temetésére. Tulajdonképpen kirúgtak. Új idők, új szereplők. Bocskort kaptam a seg#embe.

 

FH: Mihez fog kezdeni a jövőben?

 

T.M.: Belefáradtam az állandó szocreál szivatásba, a monoton fogmosási rituálékba, főleg, hogy nincs is fogsorom. Meg hogy megdobálnak fogpasztás tubusokkal a dubstepre rángatódzó tinik. Az égből már csak galambürülék pottyan, a meseboltot is feloszlatták. Épp ezért itt hagyok mindent, Indiában vállaltam el egy gombairtó krém kampányának főszerepét. Ez is egy lehetőség…   Aztán ha kiégtem a köztudatból, visszatérek zsűritagnak az egyik talentshowba káromkodni. Vagy happenigeket rendezek Bubuval a MaciLaciból, ő most elég avantgárd.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr985409816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |