A Torrente 4-et promózza a Jobbik - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - Ugye senki sem hitte el, hogy egy magára valamit is adó európai országban egy parlamenti párt komolyan gondolja, hogy a homoszexualitást büntetni kéne? A Függő utánajárt az igazságnak!

 



A javaslatot beterjesztő Mirkóczki Ádám. Buzulás kizárva.

(Fotó: Horváth Szabolcs/jobbik.hu)

 

 José Luis Torrente (Santiago Segura) karakterének rengeteg fingós poént, továbbá olyan bölcsességeket köszönhetünk, mint az hogy "Szeretem a terhes nőket, mert az jut róluk eszembe, hogy megb**ták őket". De igazi szállóigévé csak egy mondata válhatott, az pedig úgy hangzik: "Csak semmi buzulás!" (hogy ezt megfelelően átérezzük, hozzá kell képzelnünk Csuja Imre hangját).

 

A kultikus film bizonyára nagy népszerűségnek örvend Jobbikos körökben, biztosan sokat idézik, és jókat röhögnek rajta. Így az sem lehet véletlen, hogy legutóbbi ámokfutásukkal, a melegeket börtön- vagy épp pénzbüntetéssel fenyegető Egyes szexuális magatartászavarok visszaszorítása érdekében szükséges törvénymódosításokról szóló javaslat című pamfletjükkel pont most sikerült előrukkolniuk. A film magyarországi bemutatója ugyanis április 19. Amiről azonban elfeledkeztek, az az, hogy a filmsorozatban Torrente állandó homofób megnyilvánulásain túl egyértelműen látens homoszexuális.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr945509969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |