Összeházasodott két meleg férfi, akik történetesen neonácik - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

vártáspeti

nacipar.jpg

A közelmúltbeli charlottesville-i zavargások végtelen káoszában két meleg neonáci úgy döntött, hogy isten színe elé lépve egybekötik az életüket. Valószínűleg ők a világon az első olyan homoszexuális házaspár, akik vállaltan neonácik.

A kevésbé ifjú, de annál inkább szerelmes pár egy magánlakásban tartott esküvő keretei között kelt egybe a közelmúltban a Virginia állambeli Charlottesville-ben. A több mint hatvan fős lagzin neonácik, boneheadek és Ku-Klux-Klan tagok ölelkezve, örömkönnyeket törölgetve érzékenyültek el a boldogító igen hallatán, majd hajnalig ropták a mennyasszonytáncot, közösen osztozva az ifjú pár örömében. A nászt az egyik helyi egyház tiszteletese celebrálta.

„Ennél gyönyörűbb napot el sem tudunk képzelni arra, hogy megmutassuk a világnak a szerelmünket, a hitünket és a faji meggyőződésünket” – nyilatkozta fülig szerelmes férj.

„Nem minden neonáci gyűlöli a melegeket! Csodálatos dolog a szerelem két fehér árja férfi között, de nem lenne ennyire gyönyörű a helyzet például egy négerrel...” – tette hozzá a férfi.

A náci pár egyébként a virginiai központú Vanguard America nevű, fehér felsőbbrendűséget hirdető csoport tagja. Valószínűleg a náci csoport egyik rendezvényén akadhatott meg egymáson a szerelmesek tekintete, amiből ilyen gyönyörű love story kerekedett. A szervezet szóvivője nem kommentálta a történteket.

Ugye mennyire gyönyörű ez a kis romantikus történet? Kár, hogy az egészből egy szó sem igaz. A hír az extrán szatirikus álhírportál, a worldnewsdailyreport.com őrültsége. Aki fogékony ez ilyen és ehhez hasonló tartalmakra, annak teljes szívvel ajánljuk a lapot, garantáltan jól fog szórakozni, de sajnos az első vállaltan homoszexuális náci párra még egy kicsit várnunk kell. 

Azt hiszed, hogy álhír, de nem az! Na jó, ez most az volt...

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2812893546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mondjuk én a valóságban tudok ilyenről. Igaz, házasság nincs a legális keretek hiányában, de tényleg csak amiatt nem. Felsőbbrendű árja fajozás viszont van. Bizarr volt elsőre, de miért ne lehetne így?
"A közelmúltbeli charlottesville-i zavargások végtelen káoszában két meleg neonáci úgy döntött, hogy isten színe elé lépve egybekötik az életüket."

Charlottesville-nek mi köze ehhez? Hacsak az nem, hogy épp ez a két buzi mutatja meg, hogy a neonácik igenis ezerszer liberálisabbak, mint a homofób iszlámot beengedni készülő ballibek.

"Valószínűleg ők a világ első olyan homoszexuális házaspár, akik vállaltan neonácik." - ez valószínűleg nem igaz, de szerintem semmi nem zárja ki, hogy egy neonáci buzuljon. Bár se a buzerancia, se a beonáculás nem áll hozzám közel, de számomra ezek nem zárják ki egymást.
Hisznek a fehér faj felsőbbrendűségében és szeretik egymás farkincáját szopogatni. És?

Osama bin Landennek meg amellett hogy gyűlölte az USA-t és a Nyugatot, egy Allah nevű képzeletbeli barátja volt, volt egy hatalmas pornógyűjteménye, ami titkos, ezért nem tudjuk, hogy volt-e benne négeres gangbang party, vagy japán iskoláslányos vagy kecskebaszós vagy sima homopornó. Elképzelhető, hogy ő is mindenfélére verte.

Hitler meg amellett, hogy náci volt, szélsőségesen dohányzásellenes, állatbarát és vegán is volt.
Azért a nácikhoz mindig is közel állt a homoszexualizmus, elég Ernst Röhm -re gondolnunk (Hitler egykori főnökére a mozgalomban), aki köztudott homokos volt és éppen egy férfival az ágyban találták Hitler emberei, amikor szembefordult vele a Führer és kivégeztette.
Ez is bizonyítja, hogy a homoszexuálisok között (is) tényleg vannak aberráltak.
Micsoda faszsag, ez full kamu. Ha lenne ilyen kozottuk, azt tuti szetvernek.
@karandash:
"Hisznek a fehér faj felsőbbrendűségében és szeretik egymás farkincáját szopogatni. És?"
Mi az, hogy és? Milyen alapon hiszik, hogy felsőbbrendűek? Miben?
@Attilajukkaja:
"Milyen alapon hiszik, hogy felsőbbrendűek? Miben?"

Érdekes kérdés.. Feltetted már a zsidóknak pl ugyanezt a kérdést, avagy a muszlimoknak ?
@Ballib cenzúrázók réme 25:
"Feltetted már a zsidóknak pl ugyanezt a kérdést, avagy a muszlimoknak ?"
Hogy jön ez ide? A kérdésem MINDENKINEK szól.
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: birka, ez jó hír a számodra! Még neked is lehet esélyed!
Amúgy ezt a cikket senki nem olvasta végig? :D Fájdalmas kommentek.
@haXXor:
"Amúgy ezt a cikket senki nem olvasta végig? :D"
Igazad van!!! Én csak a te kommented után, most olvastam végig. :o))))
@Attilajukkaja: a kultúrák, népek, fajok nagy része hisz abban, hogy ők felsőbbrendűbbek, mint mások.

A legbutább, legiskolázatlanabb afgán ópiumfarmer vagy a legsötétebb, a világról semmit se tudó buddhista szerzetes, aki csak imamalmot pörget nap, mint nap, is azt hiszi, hogy ő magasabbrendű, mert valamiben hisz, amiben az ateista nyugati villamosmérnök, jogász, orvos nem.

Egy kínai utcai kajaárus is elhiszi, hogy ő jobb, mint egy európai, mert az ő kínai kultúrája 6000 éves. Mintha bármi köze lenne egy több ezer éve élt császárhoz. Egy román is elhiteti magával, hogy ő jobb, mint egy magyar, mert az ő képzeletbeli ősei a rómaiak voltak. Ez mindenkiben megvan.
Elég nehéz lehet úgy leélni egy életet, hogy az ember belátja, hogy egy kis senki, nem jobb a szomszédjánál.
Azok, is, akik ezt hirdetik, hogy ők nem jobbak másoknál, jobbnak tartják magukat, hisz ők annyival felvilágosultabbak, annyival nyitottabbak szerintük, mint azok, amik ezt nem ismerték fel.
@karandash:
"a kultúrák, népek, fajok nagy része hisz abban, hogy ők felsőbbrendűbbek, mint mások"
Igen, ez sajnos igaz. Ezért kell utazgatni a világban, külföldön is tanulni, dolgozni, hogy az ember rájöjjön, az ő népe se nem jobb, se nem rosszabb a többinél. :o)

"akik ezt hirdetik, hogy ők nem jobbak másoknál, jobbnak tartják magukat, hisz ők annyival felvilágosultabbak, annyival nyitottabbak szerintük"
Nekem nem esik nehezemre azt hinni, hogy nem vagyok felsőbbrendű csak azért, mert magyarnak születtem. Igaz, hosszú éveket töltöttem több országban is. És ha úgy vesszük, akkor a tapasztalataim valóban felvilágosultabbá tettek, mint azt, aki bedől az idegengyűlölő propagandának. Ha Magyarországot vagy a magyarokat dicsérik külföldön, az büszkeséggel, jó érzéssel tölt el, ... de ennyi. A nyitottság is nagyon fontos, de egy idő után az már szerintem magától jön, mert csak egy mazochista akar úgy külföldön élni, hogy közben nem érzi ott jól magát. :o)
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |