Zseniálisan hülye: a pénztárgépet lopta el a kassza helyett a béna rabló - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

20_0.jpg

 

Sztori: Minden szava és fordulata arany, úgyhogy szó szerint idéznénk a Police.hu cikkét:

 

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen tettes 2017. szeptember 8-án 15 óra 15 perc körül vásárlást színlelve megjelent egy kiskunmajsai élelmiszer üzletben. Több árucikket kért az eladótól, aki azokat a pultra helyezte. A férfi ekkor kijelentette, hogy az áruért nem akar fizetni, eközben ruhájából egy kést vett elő, amit beleszúrt a pultba. Ezután az ott lévő pénztárgépet megfogta, vezetékét a falból kitépve azzal együtt az üzletből elmenekült.

 

Az ismeretlen elkövető menekülés közben a pénztárgépet egy közeli utcában eldobta, amit a rendőrök megtaláltak és a sértettnek vissza is adtak. A nyomozók beazonosították a feltételezett elkövetőt, egy 23 éves helyi férfit. Körözését rendelték el R. Józsefnek, akinek a felkutatására tett intézkedések nem vezettek eredményre.

 

A rendőrök 2017. szeptember 9-én 10 óra 15 perckor egy kiskunmajsai házban, a kamra ajtaja mögött megbújva találták meg a férfit. A bűncselekmény elkövetéséhez eszközként használt kést is megtalálták és lefoglalták. A nyomozók R. Józsefet rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

 

Forrás: Police.hu

 

Azt hiszed, hogy álhír, de nem az!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4612819890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |