Elébe mentem a trendeknek, és leöntöttem magam egy vödör verssel - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Tamás J. Bertalan

CSÚNYAIRODALOM  - Az internet két legidegesítőbb dolga a napokban a csapból is folyó jegesvödrös videók, meg a Facebookot elárasztó versek. Szerettem volna egyszerre pontot tenni mindkettő végére.

 

versbucketchallenge.gif

 

Mi, akik gyakran és sokat olvasunk kommenteket (azaz perverzek vagyunk), pontosan tudjuk, hogy Magyarországon sokak számára kihívás az olvasás, így aztán nem is lepődtünk meg annyira, mikor elharapódzott a "posztold ki a kedvenc versedet, és aztán hívjál ki három gyanútlan személyt, hogy tegye ugyanezt" nevű őrület. Hogy ez miért idegesítő, vagy csak simán béna, arról bőséges szakirodalom született már számos oldalon, azt viszont kétségtelenül nagyon vicces nyomon követni, ahogy huszonéves emberek a saját nagymamájukként/nagypapájukként viselkednek, és olyanokat írnak ki a falukra, hogy remélik, ettől majd több tizenévest ragad magával a költészet, meg az olvasás. Tuti így lesz, mi drukkolunk...

Ez, meg a jegesvödrös hülyeség már olyan szinten ömlik mindenhonnan, hogy teljesen berezeltem, hogy valaki majd engem is kihív, és akkor kénytelen leszek hájdolni az illetőt, így csökkentve a macskáskontent és az idézetek arányát a hírfolyamomban, amit sajnos nem hagyhatok. Úgyhogy úgy döntöttem, egyszerre szeretném letudni az egészet.


Cselekedjetek így Ti is!

 

Ne feledjétek: minden egyes alkalommal, mikor valaki leönti magát egy vödör verssel, megmenekül egy ritka betegségben szenvedő afrikai írópalánta a biztos éhhaláltól! Mentsük meg együtt a Földet!

 

 

A vödör amúgy innen lehet ismerős.

 

UPDATE: A Cinken láttuk, hogy másnak is eszébe jutott az ötlet. Kajárpéci Vízirevünek ráadásul a vödre is nagyobb. :(


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr486665069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |