A hét, amikor a halálnak sem jött össze minden - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

BAROMMÉTER - Nem ez volt a vidám hírek hete, de azért jócskán akadtak megmosolyogtató dolgok is a sok háborús rémhír mellett. A Heti Gereblye mai adásában csupa bizarr esetet mutatunk be a saját temetésén felébredő kislánytól a kivégzését pillanatnyilag megúszó elítélten át a gyereket hajvágásra cserélő agyhalottig, sok hülye videóval. Hiába no, bulvárosodik a Függő...

 

 

Észak-Korea szerint Észak-Korea jól teljesített a világbajnokságon

Pedig ott sem volt, kár hogy erről az állami tévének nem szóltak. A múlt heti hírek szerint Korea ugyanis elsőként jutott tovább a csoportjából (miután Japánt 7:0-ra, az USA-t 4:0-ra, Kínát pedig 2:0-ra verte), hogy aztán Portugáliával csatázzon a világbajnoki kupáért. Hogy annak a képzeletbeli meccsnek mi lett az eredménye, arról nem szól a fáma, mindenesetre Kim Dzsongun boldogan integet a fenti videóban, bár lehet, hogy csak előre örült, hogy majd megint jól szétlöveti az üres tengert, jó diktátori szokás szerint. (Insert random orbánviktoros vicc here!) A videót itt találtuk. Egyébként nem csak Észak-Korea, hanem Magyarország is jól teljesített, erről szóló cikkünket erre találja!

 

First World Problems: itt az iPad-allergia

Az Apple népszerű termékei nyomokban nikkelt tartalmazhatnak. Erre a fémre pedig nagyon sokan allergiásak. Mondhatnánk úgy is: a nikkel a fémek mogyorója.

Persze nem csak az iPad-től lehet kiütést kapni, más elektronikus eszközök is váltottak már ki allergiás reakciókat a felhasználóknál laptopoktól a mobiltelefonokig, de az iPad már bizonyítottan kórházba is juttatott valakit.

Egy 11 éves san diego-i kisfiú olyan heves allergiás tüneteket produkált, miután érintkezett a táblagéppel, hogy kezelésre szorult a helyi kórházban, félő volt ugyanis, hogy a kiütései elfertőződnek, amennyiben nem múlnak el. Az orvosai szerint az iPad borításában található nikkel volt felelős az esetért.

 

 

Saját temetésén ébredt fel a három éves kislány

Oké, megvan a hét horrorsztorija: egy halottnak hitt kislányról a ravatalon derült ki, hogy életben van. Az eset a Fülöp-szigeteken történt.

A lány a múlt héten lázasodott be, szülei pedig kórházba vitték, az orvosok azonban rövid kezelést követően szombaton megállapították nála a halál beálltát. A szülők már épp eltemetni készültek gyermeküket, amikor észrevették, hogy mozog. A videón az látható, ahogy a gyászoló tömeg szeme láttára kiemelik a koporsóból. Azóta megvizsgálták, és állítólag jól van.

Azt mondják, hogy akinek halálhírét költik, az sokáig él, de akárhogy is, mi az egyik kommentelővel értünk egyet: reméljük, hogy sosem fogunk véletlenül elájulni a Fülöp-szigeteken.

 

Hajvágásra cserélte a gyereket egy orosz bébiszitter

A 24 éves Marina Kougadova nem éppen testhezálló foglalkozást választott, és erre rövid idő után ő maga is rájött. A gond csak az, hogy amikor rádöbbent, hogy neki voltaképpen se kedve, se türelme egy gyerekkel foglalkozni, akkor nem felmondott a műszak végén, hanem egyszerűen otthagyta a gyereket egy fodrászatban, ahova egy drága hajvágás kedvéért ugrott be, és ahonnan fizetés nélkül távozott. Úgy is mondhatnánk, hogy gyakorlatilag fizetés helyett hagyta ott a gyereket. Jelenleg körözi a rendőrség.

 

 

Nincs az az unalmas sláger, amit ne tudna feldobni egy üvöltő kecske

Igazából semmit nem tudunk hozzáfűzni ehhez a zseniális videós összeállításhoz: mindenféle (valószínűleg) híres dalok, kecskék közreműködésével. Szívesen!

 

Elegendő információ hiányában napoltak el egy kivégzést

Arizona államban még mindig dívik a halálbüntetés, de a felhasználói elégedettségre azért ügyelnek: a napokban azért halasztották el egy ítélet végrehajtását, mert az elítéltet nem tájékoztatták kellő alapossággal a méregről, amelyet a procedúra során használnak. Hiába, jobb az ilyesmit körültekintéssel végezni, hisz a végén még reklamálni kezdenének a rabok, hogy nem is azt kapták, mint amire számítottak. 

 

 

Az ember, aki csontig benyalt Merkelnek

Egészséget, hosszú életet meg hasonló sablonos dolgokat kívánt egy felkészült riporter úr, majd elszabadult a pokol és a torkát elhagyta egy visítóan hamis Happy Birthday. Szinte látom, ahogy este a két szülinapos Hoff és Merkel együtt vereti.

 

Végezetül szavazzunk: melyik volt az elmúlt hét legfurább híre?

 

 

Itt napról-napra nyomon követheted, ahogy ontjuk a hülye híreket, a Heti Gereblye pedig hétről-hétre összefoglalja majd a best of tartalmat! Akárhogy is, ha rányomsz a like-ra, mindenről értesülni fogsz!


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr46526753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |