Cigicsempésznek lenni volna jó - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Chat Géza

ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - Már most cigielvonási tüneteket produkál az ország gyárkéményként pöfékelő robosztus tömege, pedig hol van még a tikkasztó júliusi időben fröccsözéssel egybekötött sörözések ami mellett elböknénk egy blázt, de sehol egy CBA és a helyi trafikban sem megy még a pult alatti seftelés. Kicsit gondolkodóba estem és nagy nehezen, de megláttam a piaci rést, mert már most is akadnak kétes figurák, akik embert ölnének egy zárjegy nélküli jó ukrán arany Marlbiért, szóval cigit kéne csempészni.

 

 

Persze az elképzelésen túl már driftelve pörögve, üresjáratba kapcsolt aggyal, nyálbuborékokat fújva magam elé totál leblokkoltam a kivitelezés terén. Az hagyján, hogy nincs egy koszos autóm, amivel nekikezdhetnék a feketebiznisznek, de összegezve a dolgot három sarkalatos ponton bukott meg a 'hirtelen jött jólét' kódnéven elkeresztelt milliós ötletem.

 

- nincs pénzem még egy csík cigit venni se

- nincs egy ültetett, kibelezett Ladám amivel átcsusszannék a határon

-  és gecire cidrizek, mint a lőtéri kutya, hogy lebukok 

Nem kizárt, hogy a drogdílerek helyett, majd ballonkabátos Bigyó Felügyelők és Columbo hasonmások fogják az utcán teríteni a koporsószeget, ami így a tarhálás gondolatát is merően megreformálhatja, mert nem az lesz a módi, hogy csak úgy ingyen lelejmolnak jöttment csövingerek, illetve Deák téren lógó punk gyerekek, hanem majd így fognak leszólítani, hogy "Hé, szevasz bástya, had adjak már el neked egy szál cigarettát barátom, mert látom igencsak elkél! Nehogy már'n csak egyet vegyél, látom tele vagy, vegyél má'n kettőt-hármat-négyet bazmeg!" De jó lesz akkor élni.

29 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr955247400

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Nagy Trafikrablás 2013.04.27. 12:58:10

Egy párt holdudvara összeült a trafikpályázatok bírálata előtt. Birtokunkba került a megdöbbentő felvétel.Mozgóképünket nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.          

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Leírom mi lesz a jövő.

A trafikokat a cigányok rendszeresen kirabolják és ők fogják árulni az utcán a cigit.

Ez ellen senki nem fog tenni semmit. Egyrészt mert nincs cigánybűnözés, másrészt most bevarrják a hatgyerekes cigányasszonyt mert cigit árul? Kizárt. Komolyabb dolgokért nem varrják be.

Ez egyébként valójában már a jelen, ezt onnan tudom, mert itt van mellettünk egy trafik, amit a cigányok rendszeresen kirabolnak és már most is kizárólag a cigire mennek. Ezt a trafikot 2012-ben háromszor rabolták ki, pedig kamera és rendőrségre bekötött riasztó van.

A nyugdíjas tulaj nem is jelentkezett koncesszióért, kb. azért amit fent leírtam.
@Fejesrob:
Őőő... nem tudom neked szóltak-e, de kihirdették a dohány pályázatok nyerteseit, és kiderült, hogy nem kell a cigányoknak kirabolni a trafikokat, ugyanis cigányok nyerték el az összes trafik üzemeltetési jogát...
@Fejesrob: te Fejesbob, ha az asszony alfelenel kajtatsz estente, akkor is a ciganyok jutnak eszedbe? Gondoltal-e mar arra, hogy ezt a devienciadat kezeltesd? Meglatod, egy boldogabb elet var!
@moTmeN: Arról nem fejesrob tehet, hogy a cigányokról senkinek nem a munkában megfáradt vájárok és több nyelven beszlő professzorok jutnak eszébe, hanem a lejmoló, agresszív trógerek...

Persze tudjuk, neked vannak becsületes cigány szomszédaid....
@Fejesrob:
Te miért beszélsz jövő időben? A fideszcigányok már lerabolták az egész dohánybizniszt, épp most a napokban. Megtörtént, befejezett múlt idő. Évi 500 milliárd Ft a forgalom, szép nagy rablás volt.

És miért tartasz attól, hogy Pintér közpénzen fenntartott pártőrsége nem tud vigyázni a fideszmaffia üzletére? Gondolod a fideszmaffia nem tud vigyázni magára?
Nem tudom miért sírtok?

Nézzétek a jó oldalát a dolognak.Most végre leszokhattok a cigiről!Eddig se akaratotok,se erőtök,se kitartásotok nem volt ehhez.Most a kényszer,a muszáj megoldja ezt.

És még egy szempont.
Most végre komolyan és keményen ráállhattok a fűre,a piára,vagy tolhattok zúzósabb szereket,ha eddig még nem szoktatok volna rá ezekre.

Úgyhogy fel a fejjel és ne rinyáljatok!
@Fejesrob: majd hoznak egy olyan törvényt, hogy az illegális cigiárusítást helyszíni felkoncolással büntetik...
@profilo:
Igen, érdekes... a kormányzatunk és a népünk totál csődje, hogy odáig jutottunk, hogy az a hazafias dolog, ha valaki csempészett prinukit szív :))
@KopaszMercis:

Népi ellenállás ukrán cigit szívni?

Elképzelem,ahogy a buszmegállóban két cigiző összekacsint,látva egymás kezében az összefogást jelképező Prilukit.Jól fogunk szórakozni!

Érdemes itthon maradni.Balek aki emigrál e poénos hazából!
@profilo:

Te fasz! Itt nem arról van szó, hogy mi egészséges és mi nem. Az alkohol nem roncsol? De!
De azért lehet szabadon pálinkát főzni.
Nemzeti Elhülyülés Rendszere. NER

Álszent, képmutató (azaz fideszes) szöveg azt szajkózni, hogy most majd egészségesebben fognak élni az emberek. Egy lófaszt! Ez az egész csak arra volt jó, hogy több ezer emberrel kibasszanak és helyettük jöjjenek a fideszes gyerekek rokonai, ismerősei.
Te meg még tapsolsz mindezekhez Fejesrob meg a többi csicska haveroddal együtt. Rohadjatok meg!
Remélem a szesz is így fog járni, és akkor tuti bukta lesz 2014-ben a Fityisznek.
Ugy lesz majd mint a bortonfilmekben, cigi lesz a fizetoeszkoz :)
nem semmi, hogy a kommentekben sikerült cigányozni ennek a témának kapcsán (is)...
@doggfather:
Há' mi az orbán ha nem cigány? Nagyképű, arrogáns cigányproli.
@Amadeus62:

Szörnyű egy diktatúrában élünk igaz?

Minden tudatmódosító és ajzószert elvesznek tőlünk!Nem marad más,mint a hetenkénti Orbán beszédek.És hát valljuk meg A Nép Ópiuma nem hat mindenkire egyformán.
Például nálad dühkitöréseket,rossz közérzetet és hátfájást okoz.De van aki rózsaszínben látja tőle a világot.
Így van ez a cigivel is.Nálad habzó szájú elvonási tüneteket okoz már a trafik képzelete.Mi lesz ha látod is majd?Kezeltesd magad.Jobb lesz neked is....és mindenkinek.

Egy megjegyzés:
Senki nem írta,mondta,hogy ezen intézkedések hatására egészségesebben fogsz élni.Bár lehet,hogy a súlyponti trafikba történő elsétálás,elkocogás,nagyobb távolság esetén a tájfutás hasznos és hatásos lenne.
@Amadeus62:

Na de kérem!
Mi ez,ha nem tömény rasszizmus,fajgyűlölet?!

Nem kellene ettől egy demokratikusan összefogásos ellenzékinek távol tartania magát?
@profilo:

csak a magad nevében beszélj
@Fejesrob: Már megint csak a cigányokkal foglalkozol, nem azzal hogy Viktorék mekkorát rabolnak megint, ugye?
@moTmeN: Gondolt már rá, csak minden pszichiáter sikítva menekült és nem vállalta a kezelését.
@Amadeus62: De ő nem a Fejesbob meg a többi hülye haverja, mert nem a kormányt éltette előbbi megszólalásával.
Büntessétek meg őket, szokjatok le a cigiről. Egyébként meg kíváncsi leszek a következő hónapok népszerűségi felméréseinek eredményeire, mert ha még egy ilyen teljesen nyílt rablás sem ront legalább néhány %-ot a népszerűségükön, akkor vagy totál reménytelen ez az ország vagy a felméréseken is úgy csalnak ahogy szoktak. Jövő áprilisban kiderül.
@Fejesrob: nem baj,mert pont azoktól fogják a cigit meg minden mást lopni,akiknek oda se kellett volna adni a koncessziót.
@Fejesrob: Ecsém, itt valami nagy dolog történt. EZ második hozzászólásod, ami mellett teljes mellszélességgel ki tudok állni! Vagy embert cseréltetek a nick mögött? Mindegy, a hsz rendben van :)
Ha nem lesz jelentos nepi ellenallas, akkor a kovetkezo a benzinkutak lesznek. Mondjuk kitalaljak hogy a Nemzeti Uzemanyagelosztasi Strategia keretei kozott az a legjobb mindenkinek ha einstandoljak az osszes benzinkutat es csak a Nemzeti Toltoallomas arusithat majd uzemanyagot. Igy alacsonyan tudjak tartani es kozpontilag kontrollalni az uzemanyagarakat.
Aztan ha a meccs lezajlott, sutyiban beiktatnak egy torvenyt hogy a benzinkutat arreset meg lehet emelni 3%rol 20%ra. A szegeny fidesz-kozeli kutasnak is elni kell valamibol ugye...
A hardcore dohanyosokat ez nem kulonosebben fogja erinteni, mert ahogy kulfoldon ugy m.orszagon is siman megoldjak illegalisan.
@Fejesrob:
Látom mindent elkövetsz nehogy észrevegyék , hogy orbán és bandája ellopja az országot. Te csak tapsikolj, hátha leesik a konc.
@Kihaennem00:

A választást is elcsalja a Zsidesz. Kitelik tőlük.
Egyszerre válaszolok.

Minden ballibsi sérült felejtse saját problémáját, próbáljon magára a hsz.-re koncentrálni.

(Ez a fősérült: "Látom mindent elkövetsz nehogy észrevegyék.....").

Basszus, te sem gondolod komolyan, hogy amikor írtam, tényleg ez lebegett a szemem előtt.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |